Balanstrainer Home Edition BOSU

Binnen 5 werkdagen in huis

Nieuw

BOSU staat voor ‘Both Sides Utilized’, wat betekent dat zowel de bolle- als de platformzijde van de BOSU Balance Trainer kan worden gebruikt. 

Meer details

€ 184,99

Meer informatie

BOSU staat voor ‘Both Sides Utilized’, wat betekent dat zowel de bolle- als de platformzijde van de BOSU Balance Trainer kan worden gebruikt. De BOSU Balance Trainer is het perfecte trainingsproduct om balans toe te voegen aan iedere bestaande oefening. Balans is het begin van iedere beweging en helpt ons bewegingen doelgericht en beheerst te maken. 
Onder het motto; “making every workout better”, zorgt de BOSU Balance Trainer voor meer instabiliteit en wordt tijdens iedere workout het lichaam extra uitgedaagd. Hierbij vervult vooral de ‘core’ een belangrijke en actieve rol. De core is de belangrijkste schakel tussen het onder- en bovenlichaam en zorgt ervoor dat onze bewegingspatronen en vaardigheden – die we nodig hebben in sport, werk en dagelijkse activiteiten – worden verbeterd.

De BOSU Balance Trainer is uitdagend, toegankelijk, effectief en geschikt voor iedereen. U en uw klanten zullen snel resultaten bereiken: 

  • sterke core, buik- en rugspieren
  • meer lichaamsbewustzijn, betere sportprestaties
  • betere lichaamshouding.

BOSU Balance Trainer HOME heeft een enkel gelaagd platform met antislip dopjes aan de onderzijde. De HOME edition is speciaal ontwikkeld om mee thuis te trainen en is niet geschikt voor grootschalig gebruik in bijvoorbeeld fitnesscentra en fysiotherapie praktijken.

Inhoud

  • Balanstrainer Bosu Home Edition (Diameter 65cm)
  • Pompje

Specificaties

MerkBOSU
Diameter65 cm
KleurenBlauw of roze

Bijpassende trainingsmaterialen