Ballenkar voor 20 ballen

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


De ballenkar is een uitkomst voor vele sportverenigingen. Met de ballenkar neemt u eenvoudig de ballen mee naar het trainingsveld. Daarnaast slaat u de korfballen zeer handig op wanneer er niet getraind wordt. Dit maakt een einde aan een rommelig materiaalhok! Het product is gemaakt van duurzaam aluminium en geschikt voor 20 (voet)ballen.

Meer details

€ 199,50

De ballenkarren worden standaard geproduceerd voor maat 5 ballen. Sinds kort is het ook mogelijk om een ballenkar voor maat 3 of maat 4 ballen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het contactformulier

Wat voor wielstel?

De ballenkarren zijn verkrijgbaar met een afneembaar wielstel of een vast wielstel. Vele clubs genieten al van het handige systeem met een afneembaar wielstel. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat er niet evenveel wielstellen als ballenkarren aangeschaft hoeven te worden. Alle ballenkarren worden doorgaans niet op hetzelfde moment gebruikt waardoor de wielstellen “gedeeld” kunnen worden. Bovendien zijn ballenkarren met een afneembaar wielstel stapelbaar, wat kan resulteren in een flinke ruimtebesparing in het ballenhok. In aanvulling op de ballenkar met afneembaar wielstel bieden wij nu ook de ballenkar met een vast wielstel. Het enige verschil is dat het wielstel vast gemonteerd is aan de kar. Het vaste wielstel is onderdeel van het bouwpakket en monteert u zelf. Zowel het afneembare als vaste wielstel past op elke ballenkar. Indien gewenst kunt u dus eenvoudig wisselen van een afneembaar wielstel naar vast wielstel en andersom.

De ballenkar afsluiten

De ballenkarren hebben aan de bovenkant een borgplaatje waarmee de ballenkar kan worden afgesloten zodat de ballen er niet uit kunnen. Hier zit een gaatje in waar eventueel een hangslot door kan. Dit hangslot wordt niet meegeleverd.

Wij krijgen regelmatig de vraag of onze ballenkar afsluitbaar is zodat de ballen beschermd zijn tegen diefstal. Zoals hierboven uitgelegd zijn onze karren voorzien van een handig slot. Maar houd er rekening mee dat dit niet betekent dat u de kar overal zo maar kunt laten staan. Geen enkele kar is namelijk volledig beschermd tegen diefstal. Door de ballen leeg te laten lopen of door een boutje los te draaien lukt het uiteindelijk toch wel om de ballen ongevraagd te bemachtigen. Zo eerlijk moeten we ook zijn. 

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een ontwerp dat resulteert in een lichte, goedkope en handige ballenkar die toch zeer solide is. De focus van de ballenkar ligt dus allereerst op het gebruikersgemak!

Er is eventueel een extra optie beschikbaar om aluminium balkjes mee te bestellen. In het huidige vorm zoals hierboven beschreven blijven de ballen prima zitten. Met het toevoegen van de aluminium balkjes is het onmogelijk om de ballen op een rechtmatige manier uit de kar te halen.

Neem voor meer informatie, of een vrijblijvende offerte, contact op via het contactformulier

Bijpassende trainingsmaterialen