Kick Coach SKLZ

binnen 2-4 werkdagen in huis

Nieuw

Met de SKLZ kick coach krijg u direct feedback over uw balcontact. De kick coach trilt wanneer het balcontact goed is geweest, bij een slecht balcontact doet de kick coach niks.

Meer details

Meer informatie

Met de kick coach van SKLZ kunt u uw balcontact verfijnen. Wanneer u een pass geeft of schiet, laat de kick coach door een trilling weten of u de voetbalbal goed of slecht heeft geraakt. Bij een goed balcontact trilt de kick coach en bij een slecht balcontact gebeurt er niets. De speler weet dus direct of het een goed balcontact is geweest. Ook bij aannames ontvangt u direct feedback van de kick coach.

Door de constante feedback van de kick coach kan de speler zichzelf doelgericht verbeteren. Bij ieder balcontact geeft de kick coach aan of het een goed of slecht balcontact is geweest, zo traint de speler het spiergeheugen en stijgt zijn/haar niveau. 

Met een universele band kunt u de kick coach zowel aan de zijkant als bovenkant van uw voet bevestigen. De kick coach is van stevig duurzaam materiaal gemaakt waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. Bij de kick coach wordt een batterij geleverd, deze is verwisselbaar zodat u lang plezier kunt hebben van het trainingsmateriaal.

Specificaties

  • Bij ieder balcontact uw spiergeheugen trainen
  • Feedback in de vorm van een trilling
  • Voor iedere schoenmaat
  • Batterij wordt bijgeleverd

Specificaties

MerkSKLZ

Bijpassende trainingsmaterialen