Trainingshoedjes 50 stuks Precision Training

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

TR549

Nieuw

Trainingshoedjes, iedereen gebruikt ze en ze zijn overal in de sportwereld. Deze set trainingshoedjes geeft u de mogelijkheid om oefeningen, veldjes en veel meer uit te zetten.

De set bestaat uit 50 hoedjes in 5 verschillende kleuren, daarmee kun je alle kanten op. De hoedjes zijn van licht flexibel kunststof waardoor het geen kwaad kan als een sporter per ongeluk op de hoedjes staat.

Meer details

€ 16,99

-€ 8,01

€ 25,00

Meer informatie

Met de trainingshoedjes van Precision training zet u gemakkelijk en snel oefeningen en trainingsvormen uit. Door de felle kleuren zijn de trainingshoedjes goed zichtbaar, zelfs als het donkerder wordt. De trainingshoedjes kunnen gebruikt worden voor bijna alle sporten. Zie het filmpje onderaan deze pagina om inspiratie op te doen voor oefeningen met de trainingshoedjes.

De set bestaat uit 50 trainingshoedjes in 5 vershillende kleuren, te weten: oranjge, rood, geel, wit en blauw. Ook wordt er een houder bijgeleverd zodat u de trainingshoedjes makkelijk op kunt bergen. De diameter van een trainingshoedje is 20cm, de hoogte is 5cm.

Het voordeel van deze trainingshoedjes is dat ze vier kleine inkepingen bovenin hebben. Dit in combinatie met het materiaal van de hoedjes zorgt ervoor dat het geen kwaad kan als een sporter per ongeluk op een hoedje staat. Daarnaast kunt u palen op de hoedjes leggen waardoor u een soort verhoogde speedladder creëert! 

Inhoud

  • 50 trainingshoedjes
  • Houder

Bijpassende trainingsmaterialen