Precision Pro HX Saucer trainingshoedjes 50 stuks

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


Trainingshoedjes, iedereen gebruikt ze en ze zijn overal te vinden in de sportwereld. Deze set trainingshoedjes geeft u de mogelijkheid om oefeningen en veldjes uit te zetten.

De set bestaat uit 50 trainingshoedjes in één kleur. De hoedjes zijn van licht flexibel kunststof waardoor het geen kwaad kan als een sporter per ongeluk op de hoedjes staat. 

Meer details

€ 19,95

-€ 3,00

€ 22,95

Met de trainingshoedjes van Precision Training zet u gemakkelijk en snel oefeningen en trainingsvormen uit. Door de felle kleuren zijn de trainingshoedjes goed zichtbaar, zelfs als het donkerder wordt. De trainingshoedjes kunnen gebruikt worden voor bijna alle sporten. Door de zeshoekige vorm staan ze stevig op de ondergrond.

De set bestaat uit 50 trainingshoedjes en zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, groen, roze en paars. De trainingshoedjes worden op een houder geleverd zodat u ze makkelijk op kunt bergen. De diameter van de trainingshoedjes is 20cm.

Het voordeel van deze trainingshoedjes is dat ze bovenin inkepingen hebben. Dit in combinatie met het materiaal van de trainingshoedjes zorgt er voor dat het geen kwaad kan als een sporter per ongeluk op een hoedje staat. Daarnaast kunt u palen op de hoedjes leggen waardoor u een soort verhoogde speedladder creëert!   

Inhoud

  • 50 trainingshoedjes
  • houder

Bijpassende trainingsmaterialen