Over Materiaalman Nederland

Ons bestaansrecht
Materiaalman.nl
is ontstaan vanuit een behoefte naar functioneel trainingsmateriaal. Efficiënt trainen hoeft niet duur te zijn, maar hiervoor zijn wel de juiste trainingsmaterialen nodig. Om een sporter goed te laten presteren moeten de grondmotorische vaardigheden getraind blijven door middel van bijvoorbeeld looptraining. Deze looptraining bestaat uit een deel Kracht, Coördinatie, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Lenigheid. Bij Materiaalman vindt u een uitgebreid aanbod van Functioneel trainingsmateriaal ter ondersteuning van de looptraining, maar ook attributen om het trainingen veilig en goed te laten verlopen.

Materiaalman, Functioneel Trainen vanuit de basis! 

We proberen de prijzen laag te houden door het aanbieden van trainingsmaterialen alleen via een webshop te doen, we hebben daarom geen dure fysieke locatie nodig. Daarnaast leveren we verschillende merken die in Nederland nog geen grote bekendheid genieten en daardoor tegen een interessante prijs aangeboden kunnen worden. Deze merken zijn in andere landen, zoals Amerika of Groot-Brittannië, al zeer bekend en worden daar door veel sporters, trainers en vereniging gebruikt. 

Service

Materiaalman.nl vindt het belangrijk om de klant te voorzien van persoonlijke service. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zowel telefonisch, via de e-mail, whatsapp of Facebook contact met ons op te nemen. We streven ernaar uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Materiaalman.nl
www.materiaalman.nl

Adres: 
Sparrengaarde 45
2742DM Waddinxveen
BTW Nummer: NL002209243B43
KVK nummer: 61111279

Bankgegevens
ING Bank
Rekeningnummer/IBAN: NL72INGB0006567079
BIC: INGBNL2A