Hockeydoel Aluminium

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994

HOC06W


Dit Aluminium Hockeydoel is 366 cm lang en 214 cm hoog, daarmee voldoet dit doel aan de officiële afmetingen. 

Meer details

€ 1.895,00

Dit Hockeydoel is 366 cm lang en 214 cm hoog en daarmee voldoet het aan de officiële wedstrijd afmetingen. Het doel is volledig uitgevoerd in aluminium, voldoet volledig aan de FIH-norm en NEN-750 norm en wordt geleverd met een wit gecoat doelframe. Dit hockeydoel is zowel geschikt voor gras en kunstgras. 

Een speciaal 8-voudige geboutte verbinding waarborgt een goede verbinding tussen de zijkant en de bovenlat. De achterplank is samengesteld uit aluminium profielen met een totale hoogte van 46 centimeter. De achterschotten zijn gevuld met hout. Het hockeydoel wordt geleverd als bouwpakket, maar eenvoudig in elkaar te zetten. 

Binnenmaten: 366 x 214 cm

Buitenmaten: 376 x 219 x 124 cm

Specificaties op een rijtje

  • Lengte: 366 cm
  • Hoogte: 214 cm
  • Diepte: 130 cm
  • Materiaal: aluminium
  • Type netbevestiging: netplaatjes
  • Exclusief doelnet

De productie van de hockeydoelen vindt plaats in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om met verschillende opties het hockeydoel helemaal naar wens samen te stellen. Aan opties kunt u bijvoorbeeld denken aan transportwielen, een schot met rubber of een doelnet. Wilt u gebruik maken van opties óf meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. De meeste doelen liggen op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn is de levertijd plusminus 3-4 weken. De actuele levertijd kunt u ook opvragen via het contactformulier.