Coachbord Voetbal Sportwrite

Sale Coachbord Voetbal Sportwrite Bekijk groter

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


Dit coachbord voetbal van Sportwrite heeft een goed formaat om de opstelling en formatie duidelijk uit te leggen. Daarnaast is het ideaal om specifieke looplijnen of tactieken verder uit te leggen.

Meer details

€ 69,99

Dit coachbord voetbal van Sportwrite is een onmisbaar hulpmiddel om teams tactisch verder te brengen. Aan de ene zijde is een voetbalveld afgebeeld waarmee bijvoorbeeld de opstelling gecommuniceerd kan worden, maar het is ook mogelijk om manier van druk zetten of tactische aanpassingen uit te leggen.

Het coachbord kan gebruikt worden bij teambesprekingen of andere aangelegenheden om aantekeningen te maken, want op de achterzijde van het bord is ruimte voor notities of aandachtspunten. Dit is de grote variant van het voetbal coachbord, de kleine variant heet coachbord voetbal pro.

Dit coachbord is ideaal omdat het licht is en voorzien van een handvat, iedere trainer of coach kan dit bord makkelijk meenemen. Daarnaast is het coachbord van PVC materiaal gemaakt waardoor er met een bijgeleverde whiteboard marker direct gewerkt kan worden. Na de bespreking kunnen de aantekeningen makkelijk uitgewist worden.

Het coachbord voetbal is 58,4 cm hoog, 45,7 cm breed en weegt 1,1 kg.

Inhoud

  • Lichtgewicht coachbord
  • Whiteboard marker

Bijpassende trainingsmaterialen