In verband met Black Friday en de feestdagen kunnen de levertijden afwijken.

Productoverzicht van het merk Sportwrite

De coachborden van Sportwrite onderscheiding zich van de rest doordat ze erg licht zijn en daardoor makkelijk zijn mee te nemen. 

De coachborden van Sportwrite onderscheiding zich van de rest doordat ze erg licht zijn en daardoor makkelijk zijn mee te nemen. Voor Sportwrite is dat het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van alle producten. Dat is terug te zien aan de borden, naast dat ze erg licht zijn, zijn ze ook voorzien van een handvat. Met de coachborden van Sportwrite kunt u direct aan de slag, op ieder bord is er een heel voetbal of hockeyveld afgebeeld en op de achterzijde is er ruimte voor notities. 

Meer
Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 42,50

  Dit coachbord hockey pro van Sportwrite is een lichtgewicht coachbord wat door een handgreep makkelijk mee te nemen is. Het coachbord heeft twee zijden, één met een heel hockeyveld en één met de doelomgeving/kwart hockeyveld.

  € 42,50
 • € 42,50

  Coachbord voetbalDit coachbord voetbal pro van Sportwrite is een lichtgewicht coachbord wat door een handgreep makkelijk mee te nemen is. Het coachbord heeft twee zijden, één met een heel voetbalveld en één met ruimte voor notities en een half veld.

  € 42,50
 • € 57,50 € 62,50
  Sale

  Dit coachbord voetbal van Sportwrite heeft een goed formaat om de opstelling en formatie duidelijk uit te leggen. Daarnaast is het ideaal om specifieke looplijnen of tactieken verder uit te leggen.

  € 57,50 € 62,50
Toont 1 - 3 van de 3 items

CategorieënAanbiedingen

Best verkochte producten