Coachbord hockey Pro Sportwrite Bekijk groter

Coachbord hockey Pro Sportwrite

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Let op! Slechts 4 stuk(s) op voorraad

Nieuw

Dit coachbord hockey pro van Sportwrite is een lichtgewicht coachbord wat door een handgreep makkelijk mee te nemen is. Het coachbord heeft twee zijden, één met een heel hockeyveld en één met de doelomgeving/kwart hockeyveld.

Meer details

Meer informatie

Dit coachbord hockey pro van Sportwrite is een onmisbaar hulpmiddel om teams tactisch verder te brengen. Aan de ene zijde is een veld afgebeeld waarmee bijvoorbeeld de opstelling gecommuniceerd kan worden, maar het is ook mogelijk om manier van druk zetten (press) of tactische aanpassingen uit te leggen.

Het coachbord kan gebruikt worden bij teambesprekingen of andere aangelegenheden om aantekeningen te maken. Op de achterzijde van het bord is een kwart veld afgebeeld.

Dit coachbord is ideaal omdat het licht is en voorzien van een handvat, iedere trainer of coach kan dit bord makkelijk meenemen. Daarnaast is het coachbord van PVC materiaal gemaakt waardoor er met een bijgeleverde whiteboard marker direct gewerkt kan worden. Na de bespreking kunnen de aantekeningen makkelijk uitgewist worden. 

Dit coachbord is 41,2 cm hoog, 30 cm breed en weegt 1,1 kg. 

Inhoud

  • Lichtgewicht coachbord
  • Whiteboard marker

Specificaties

MerkSportwrite
Breedte30 cm
Hoogte41,2 cm
Gewicht0,55 kg
MateriaalPVC

Bijpassende trainingsmaterialen