Dumbells

Wilt u dumbells kopen? Dan bent u op de juiste webshop terecht gekomen. Bekijk hieronder de verschillende dumbells en bestel de set die u zoekt. Er zijn verschillende soorten en merken dumbells te bestellen, bijvoorbeeld neopreen dumbells van UFE.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

 

Dumbells kopen?

Een dumbell is een korte halter met een gewicht een beide uiteinden. Dat gewicht verschilt per dumbell. Oorspronkelijk worden dumbells gebruikt bij krachttraining en fitnesstraining, dat is nog steeds de meest voorkomende toepassing van de dumbells. In de loop der jaren draagvlag van fitness en krachttraining sterk gestegen, waardoor en meer mensen met dumbells trainen.

 

Trainen met dumbells

U kunt zo goed als iedere spiergroep trainen met een set dumbells. Op Youtube zijn talloze filmpjes beschikbaar met mogelijke oefeningen. Een aantal voorbeelden zijn: het verzwaren van lunges door een dumbell in beide handen te hebben of het trainen van je biceps.  

 

Neopreen dumbells

Neopreen dumbells zijn dumbells voorzien van een neopreen coating. Deze dumbells hebben een vast gewicht aan beide uiteinden. Het voordeel van de neopreen coating is dat uzelf en uw spullen beschermd zijn wanneer de dumbell ergens tegenaan stoot. Daarnaast is de neopreen coating vaak in een felle kleur waardoor u de gewichten makkelijk kunt onderscheiden.

Mocht u vragen hebben over de dumbells? Neem dan gerust contact op met onze klantenserviceAanbiedingen

Best verkochte producten