Dumbells

Dumbells

Wilt u dumbells kopen? Dan bent u op de juiste webshop terecht gekomen. Bekijk hieronder de verschillende dumbells en bestel de set die u zoekt. Er zijn verschillende soorten en merken dumbells te bestellen, bijvoorbeeld neopreen dumbells van UFE. Bestelt u vandaag voor 22:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling vandaag nog verzonden wordt.

1 - 2 van 2
1 - 2 van 2

Dumbells kopen?

Een dumbell is een korte halter met een gewicht een beide uiteinden. Dat gewicht verschilt per dumbell. Oorspronkelijk worden dumbells gebruikt bij krachttraining en fitnesstraining, dat is nog steeds de meest voorkomende toepassing van de dumbells. In de loop der jaren draagvlag van fitness en krachttraining sterk gestegen, waardoor en meer mensen met dumbells trainen.

 

Trainen met dumbells

U kunt zo goed als iedere spiergroep trainen met een set dumbells. Op Youtube zijn talloze filmpjes beschikbaar met mogelijke oefeningen. Een aantal voorbeelden zijn: het verzwaren van lunges door een dumbell in beide handen te hebben of het trainen van uw biceps, triceps, schouders en borst. Oefeningen zijn gemakkelijk aan te passen door zwaardere of lichtere gewichten te gebruiken, lichaamsgewichten toe te voegen of de dumbells te gebruiken bij bestaande oefeningen om het zo moeilijker te maken voor bepaalde spiergroepen.

Bent u klaar? Dan zijn de dumbells gemakkelijk op te bergen. Het zijn geen complete apparaten die opgeborgen of aan de kant gezet moeten worden, waardoor het vele malen makkelijker is om ze ook daadwerkelijk echt op te ruimen. Ook dat heeft ervoor gezorgd dat deze trainingsmaterialen bijzonder in trek zijn, want weinig ander trainingsmateriaal is zo gemakkelijk in te zetten en op te ruimen na gebruik.

 

Neopreen dumbells

Neopreen dumbells zijn dumbells voorzien van een neopreen coating. Deze dumbells hebben een vast gewicht aan beide uiteinden. Het voordeel van de neopreen coating is dat uzelf en uw spullen beschermd zijn wanneer de dumbell ergens tegenaan stoot. Daarnaast is de neopreen coating vaak in een felle kleur waardoor u de gewichten makkelijk kunt onderscheiden.

Mocht u vragen hebben over de dumbells? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 

Altijd dumbells tegen lage prijzen bij MateriaalMan.nl

Bij MateriaalMan.nl vindt u dumbells en andere trainingsmaterialen tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen, terwijl het toch alleen de grote en gerenommeerde merken zijn die u in ons aanbod vindt. We kunnen de prijs-kwaliteitverhouding zo sterk houden omdat we geen dure fysieke locatie hebben die we door moeten berekenen in de prijzen van onze dumbells. U kunt bij ons uitsluitend online bestellen. Dat betekent overigens niet dat we ingeleverd hebben op de persoonlijke service. Wanneer u vragen heeft of verlegen zit om advies, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons gemakkelijk via mail of telefoon.

 

Vandaag nog uw dumbells bestellen?

Wilt u aan de slag gaan met trainingen en oefeningen? Dan zijn dumbells een goede uitbreiding op het assortiment dat u in huis heeft. U kunt alle dumbells direct op de website vinden en bestellen. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u vandaag voor 22:00 uur uw bestelling plaatst, dan versturen we de dumbells dezelfde dag zodat u deze binnen de kortste keren aan de deur geleverd krijgt.

Bij MateriaalMan.nl vindt u alles om een goed begin te maken met uw trainingen en oefeningen om uw spiergroepen te versterken of uw conditie te verbeteren. Altijd tegen lage prijzen en altijd met de beste service die u van ons gewend bent.