Hockeydoel Mini

Hockeydoel Mini

Een mini hockeydoel is ideaal voor tijdens trainingen, wedstrijden bij junioren of voor thuis in de tuin. U koopt een mini hockeydoel in verschillende maten en met of zonder slagplank. Het voordeel van een mini hockeydoel tijdens de training is dat u makkelijk omschakelingsoefeningen kunt doen of kleine partijtjes uit kunt zetten. Voor thuisgebruik is het leuk om uw kinderen in de tuin of op een pleintje te laten hockeyen. Bestel het mini hockeydoel nu op Materiaalman.nl!

1 - 2 van 2
1 - 2 van 2

Mini Hockeydoel Kopen?

Het mini hockeydoel is ideaal voor trainingsdoeleinden, jeugdwestrijden of thuisgebruik. De mini hockeydoel zijn zeer stevig en zijn daarom intensief te gebruiken. U heeft de keuze uit verschillende maten en soorten, waardoor er voor iedereen een bijpassend mini hockeydoel te bestellen is. Een aantal varianten zijn voorzien van een slagplank en een aantal hebben alleen een metalen frame met net.

 

Mini Hockeydoel Training

Op de training biedt een mini hockeydoel de uitkomst om kleine partijen, bijvoorbeeld 2v2 of 3v3 uit te spelen. Een klein veld zorgt ervoor dat spelers snel moeten schakelen en maakt het benutten van de ruimtes extra belangrijk. Daarnaast kan u met mini hockeydoeltjes een omschakeloefening uitzetten. De aanval moet op het normale hockeydoel scoren en wanneer de verdedigers de bal afpakken kunnen zij in de kleine doeltjes scoren. Naast trainingen wordt het mini hockeydoel gebruikt voor wedstrijden in de jeugd.

 

Mini hockeydoel voor Thuis

Een mini hockeydoel is ideaal voor thuisgebruik voor in de tuin of op een pleintje. Mini hockeydoelen zijn niet zo groot waardoor u deze makkelijk binnen kunt stallen. Voor de kinderen is het fantastisch om in de tuin of op een pleintje dichtbij huis te kunnen hockeyen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over een mini hockeydoel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice