Hockeydoelen Mini

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


De aluminium hockeydoelen mini zijn ideaal voor gebruik op de club - maar zeker ook thuis te gebruiken. Het stevige hockeydoel wordt geleverd inclusief net en stevige zij- en achterwand. Verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. 

Meer details

€ 519,99

De hockeydoelen mini zijn verkrijgbaar in de (binnen)maten:

  • 120 cm breed x 80 cm hoog x 50 cm diep
  • 150 cm breed x 75 cm hoog x 50 cm diep
  • 180 cm breed x 120 cm hoog x 50 cm diep

Het zij- en achterschot is gemaakt van stevig PE, zodat het mini hockeydoel een optimale levensduur heeft.  Het doel is volledig gelast en veilig te gebruiken voor kinderen. Door de aluminium constructie is het licht en makkelijk te verplaatsen - én roest het niet. Het mini hockeydoel wordt standaard geleverd met een doelnet en netplaatjes t.b.v. de netbevestiging.

De productie van de hockeydoelen mini vindt plaats in Nederland. Hierdoor is het mogelijk om met verschillende opties het hockeydoel helemaal naar wens samen te stellen. Aan opties kunt u bijvoorbeeld denken aan transportwielen, bevestigingslippen voor vaste opstelling of een rubber schot in plaats van PE. Wilt u gebruik maken van opties óf meer informatie? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. De meeste doelen liggen op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn is de levertijd plusminus 3-4 weken. De actuele levertijd kunt u ook opvragen via het contactformulier. 

Bijpassende trainingsmaterialen