Veiligheid

Veiligheid is bij hockey van groot belang. De hockeybal is hard en kan ongewenst schade aanrichten. Daarbij is hockey een snelle sport en zit een ongeluk in een klein hoekje. Het is daarom belangrijk voor spelers om een bitje te dragen. Om een blessure ter plekke te behandelen is het aan te raden een verzorgingstas naast het veld te hebben. Eerste hulp bij het oplopen van een blessure kan de hersteltermijn positief beïnvloeden.

Categorieën

  • Gebitsbeschermer

    Gebitsbescherming is vanaf komend seizoen verplicht in het hockey, na een aantal ongelukken die er zijn gebeurd op verschillende niveaus. Shock doctor staat er al jaren om bekend goede betrouwbare bitjes te leveren en daarom hebben we ervoor gekozen om dit merk in ons assortiment op te nemen. Gebitsbeschermers zijn geen materialen waarop bespaard dient te worden, een tandartsrekening is al gauw een stuk duurder!

  • Strafcorner Masker

    Er zijn weinig lijnstoppers die in het doel willen/durven staan zonder strafcorner masker. De strafcorner gaat steeds harder en bescherming is daarbij gewenst. In ons assortiment strafcorner maskers kunt u transparante cornermasker vinden zodat de lijnstop nooit zicht op de bal verliest en tot het laatste moment de kans krijgt om de bal te stoppen.

  • Verzorgingstas Hockey
  • Ice Pack en Cold Spray
  • Bidonkrat


Aanbiedingen

Best verkochte producten