Mini Voetbaldoel

Mini Voetbaldoel

Mini voetbaldoelen zijn ideaal voor in de tuin of op een veldje zodat u overal kunt voetballen. Een mini voetbaldoel is ook geschikt om in de training gebruiken, bijvoorbeeld bij een omschakel oefening. Er zijn verschillende mini voetbaldoelen te bestellen, waaronder pop-up goals, mini voetbaldoelen van metaal en opklapbare mini doelen. Bekijk het assortiment hier en bestel het mini voetbaldoel die het beste bij uw wensen past.

1 - 8 van 8
1 - 8 van 8

Mini Voetbaldoel Kopen?

Het mini voetbaldoel is perfect om in trainingen met junioren of op mini veldjes te trainen. Omdat de voetbaldoeltjes zo klein zijn moeten de spelers goed richten om te scoren, daardoor wordt zowel het schot als de passing getraind. De mini voetbaldoeltjes zijn in verschillende afmetingen te bestellen, bekijk voor meer informatie de productpagina’s van de verschillende mini voetbaldoeltjes.

Mini Voetbaldoel voor op Training

Bent u voor een club op zoek naar een mini voetbaldoel? Dan is het van belang dat de doeltjes stevig zijn en lang mee gaan. Een metalen mini voetbaldoel is dan zeer geschikt. Deze mini voetbaldoeltjes worden geleverd met net en de metalen zijn behandeld waardoor deze zo goed als niet roesten. Om de levensduur te optimaliseren adviseren we dat u de mini doeltjes binnen opslaat. 

Mini Voetbaldoel voor Thuis

Hoe leuk is het als uw kinderen in de tuin of op een veldje kunnen voetballen? Tegenwoordig spelen kinderen steeds minder buiten, daarom kan juist een mini voetbaldoel ervoor zorgen dat ze dit wel gaan doen. U kunt verschillende mini voetbaldoelen kopen, bijvoorbeeld van metaal of van kunststof. Er zijn ook kleine pop up doeltjes of vouwbare doeltjes. Deze zijn klein op te bergen en kunnen overal neergezet worden. Zo kan er overal gevoetbald worden!

Vragen?

Mocht u vragen hebben over een mini voetbaldoel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice