Scheidsrechter Fluitje

Scheidsrechter Fluitje

Iedere coach, trainer en scheidsrechter heeft een fluitje nodig. De scheidsrechter fluitjes zijn vaak nog niet beter dan de fluiten die coaches en trainers gebruiken. In het assortiment vindt u FIFA en KNHB goedgekeurde scheidsrechter fluitjes, maar ook simpele trainingsfluiten.

1 - 12 van 15
1 - 12 van 15

Scheidsrechter Fluitje Kopen?

Een scheidsrechter fluitje moet goed hoorbaar zijn voor alle spelers op het veld, daarom is het belangrijk dat de toon constant en hard genoeg is. De twee meeste gebruikte scheidsrechter fluitjes zijn de Fox 40 en de Tornado 2000. Beide scheidsrechters fluitjes hebben een onderscheidende toon en gepaste hardheid. De constant toon wordt gewaarborgd doordat er geen balletje in de fluit zit, daardoor produceren deze scheidsrechter fluitjes altijd de juiste toon.

 

Fluitje kopen?

Naast scheidsrechters fluitjes kunt u bij ons ook terecht voor de standaard fluitjes van bijvoorbeeld kunststof of metaal. Deze fluitjes hebben een balletje in de fluit zitten. De standaard fluitjes zijn geschikt voor het fluiten van wedstrijden in de jeugd of bij het fluiten van een trainingspartij.

Tot slot bieden we ook een handfluit aan. Dit is een hygiënische manier van fluiten, omdat u dit fluitje niet aan de mond hoeft te zetten. De handfluiten worden veel in het onderwijs en bij sportverenigingen gebruikt.

Mocht u vragen hebben over scheidsrechters fluitjes, neem dan gerust contact op met onze klantenservice