Speedladder Elevation SKLZ

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


De Speedladder Elevation van SKLZ is een multifunctioneel trainingsmateriaal omdat deze de speedladder en de mini horden combineert in één trainingsmateriaal! 

Meer details

€ 44,99

-€ 5,00

€ 49,99

Deze Speedladder Elevation van SKLZ is multifunctioneel, het is een combinatie van twee populaire trainingsmaterialen in de sportwereld: speedladder en mini horden. Deze elevation speedladder kan gebruikt worden met verhoogde treden waardoor het trainingsmateriaal een rij mini horden simuleert. Met de verhoogde treden is de oefening nog moeilijk zodat de sporter tot het uiterste gedreven wordt om zichzelf te verbeteren.

Daarnaast is de speedladder elevation te gebruiken als gewone speedladder met vlakke treden. Hiermee kunnen de standaard loop- en krachtoefeningen gedaan worden die met iedere speedladder mogelijk zijn.

Let op: de speedladder elevation van SKLZ is ontworpen om eenmaal in elkaar gezet te worden en vervolgens na ieder gebruik opgevouwen te worden. Wil je de ladder afbreken, doe dat dan voorzichtig om ongewenste schade te voorkomen.

De verhoogde speedladder heeft stappen van 48,25 cm breed en de vlakke speedladder heeft treden van 66,04 cm breed. Daarnaast is de ladder 2,13 meter lang. Wanneer u gebruikt maakt van de verhoogde treden zijn deze treden 10 cm hoog. De speedladder is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht PVC plastic. 

Inhoud

  • Speedladder elevation van 2,13 meter lang
  • Gebruikershandleiding
  • Draagtas
  • Oefengids

Bijpassende trainingsmaterialen