Verzorgingstas

Verzorgingstas

Verzorgingstassen zorgen ervoor dat er bij blessures en ongevallen snel gehandeld kan worden , zodat het niet erger zal worden. In het assortiment van Materiaalman vindt u verzorgingstassen inclusief inhoud voor zowel junioren als senioren. Daarnaast zijn de kits voor in de verzorgingstassen ook los verkrijgbaar, zodat de tassen bijgevuld kunnen worden wanneer nodig.

1 - 10 van 10
1 - 10 van 10

Sport verzorgingstas kopen?

Een sport verzorgingstas, u hoopt het niet nodig te hebben want dit duidt op een blessure of verwonding bij een speler. Helaas is het wel erg belangrijk om een sport verzorgingstas bij de hand te hebben voor het geval iemand een blessure of verwonding op loopt. Op een sportveld kunnen er veel onverwachte dingen gebeuren en een botsing is zo gemaakt. Vooral bij hoofdblessures is het zeer belangrijk dat er adequaat gehandeld wordt.  

 

Verschillende velden verschillende sport verzorgingstassen

Bij Materiaalman kunt u verschillende sport verzorgingstassen kopen voor verschillende leeftijden, velden en sporten. Zo is de sport verzorgingstas junior geschikt vooral geschikt voor de jeugd. U kunt het zich misschien wel voorstellen dat spelers op een grasveld andere blessures kunnen oplopen dan op een kunstgrasveld.

Grasveld: Sport verzorgingstas groot
Kunstgrasveld: Sport verzorgingstas astroturf
 

Op kunstgras is de kans op schaafwonden of blaren groter, omdat kunstgras stroever is dan gras. Daarom zitten er in de sport verzorgingstas astroturf meer eerste-hulp materialen voor dit soort blessures of verwondingen. In de sport verzorgingstas groot vindt u meer soorten verband en pleisters.

 

Inhoud voor de sport verzorgingstas bijbestellen

U kunt een lege sport verzorgingstas kopen en zelf de verzorgingskit samenstellen of een compleet gevulde sport verzorgingstas kopen. Na verloop van tijd gebruikt u de inhoud of een deel daarvan, daarom kunt u bij Materiaalman nieuwe verzorgingskits kopen. Ook is het mogelijk om los eencoldspray, ice pack of waterspuit bij te bestellen. Zo maakt u uw eigen sport verzorgingstas completer.

 

Verzorgingstas voetbal

Voetbal is een contactsport en daardoor kunnen er makkelijk blessures ontstaan. Een verkeerd getimede tackle kan al gauw een enkelblessure veroorzaken waarbij het belangrijk is dat er direct gekoeld wordt. Koelen reduceert de zwelling waardoor het lichaam sneller aan het herstel van de blessure kan werken. Een sport verzorgingstas voetbal is dus essentieel om een speler zo snel mogelijk fit op het veld te krijgen na een blessures.

Bij voetbal wordt zowel op kunstgras als of gras gespeeld, dit is iets wat u mee moet nemen bij de keuze voor een verzorgingstas voetbal. Wanneer u het merendeel van de wedstrijden en trainingen op kunstgras afwerkt adviseren we om voor de verzorgingstas astroturf te gaan. Mocht u vrijwel altijd op een grasveld spelen dan adviseren we de verzorgingstas groot.

 

Verzorgingstas hockey

Vrijwel alle hockeywedstrijden worden op kunstgras gespeeld. Of het nou een zand-, semi water- of waterveld is, een blessure kunt u zo oplopen. Deze blessures kunt u snel behandelen met de hockey verzorgingstas astroturf. Bij hockey is het risico op hoofdblessures relatief groot door de harde bal en de hockeysticks, daarom is het belangrijk om die blessures snel te identificeren en correct te handelen.  

Mocht u vragen hebben over een sport verzorgingstas? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice