Vrijetrap Pop Mesh Precision Training

Vrijetrap Pop Mesh Precision Training Bekijk groter

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994

TR723


De mesh vrijetrap poppen van Precision training zijn goed te gebruiken om vrijetrappen te trainingen of als stilstaande verdediger bij een oefening. De set bestaat uit 3 poppen inclusief bevestigingsmaterialen.

Meer details

€ 49,99

Deze set bestaat uit drie mesh vrijetrap poppen van Precision Training. Deze vrijetrap poppen zijn van stevig mesh materiaal waardoor ze makkelijk op te bergen zijn en lang mee gaan. U kunt deze poppen opzetten met de trainingspalen (TR570) van Precision Training. Deze trainingspalen zijn voorzien van een grondspike voor op gras, maar ze zijn ook te gebruiken op kunstgras met een trainingspalen voetsteun (TR575). Bij de set wordt een draagtas voor de drie vrijetrap poppen mesh bijgeleverd.

De vrijetrap pop mesh wordt aan de trainingspalen bevestigd met klitteband en elastieken koorden, hierdoor heeft u de poppen snel opgezet en kan de training beginnen.

Vrijetrap poppen zijn zoals de productnaam al aangeeft te gebruiken om vrije trappen te trainen, maar ze kunnen ook gebruikt worden in een oefening als stilstaande verdediger.

LET OP: De trainingspalen (tr570) en / of trainingspalen voetsteun (TR575) dienen apart te worden bijbesteld.

Inhoud

  • 3 Vrijetrap poppen mesh
  • Klittenband en elastieken koorden voor bevestiging
  • Draagtas

 

 

 

Bijpassende trainingsmaterialen