Wisselbord

Wisselbord

Een wisselbord, u ziet er één bij iedere voetbalwedstrijd op professioneel niveau. De 4e official laat met het wisselbord zien welke speler er naar de kant moet komen en welke speler het veld betreedt. Ook wordt de minimale extra speeltijd aangegeven met het wisselbord.

1 - 2 van 2
1 - 2 van 2

Wisselbord voetbal kopen?

In het assortiment van Materiaalman vindt u handmatige wisselborden. Een wisselbord voetbal kunt u gebruiken om aan te geven welke speler het veld moet verlaten en welke speler het veld in komt. De rode cijfers geven het nummer aan van de speler die het veld verlaat en de groene cijfers geven het nummer aan van de speler die het veld inkomt. Met een wisselbord voetbal kunt u ook aangegeven hoeveel de extra speeltijd bedraagt.

 

Het gebruik van een wisselbord voetbal

Een handmatig wisselbord voetbal kunt u van nummer veranderen door kunststof plaatjes om te keren en een nummer zichtbaar te maken. Hiermee kunt u makkelijk een nummer van 0 tot 99 aangeven op het wisselbord.  Het voordeel van een handmatig wisselbord is dat deze veel voordeliger zijn dan een elektrisch wisselbord.

 

Een wisselbord bij de amateurs en professionals

Op professioneel niveau wordt vaak een elektrisch wisselbord gebruikt, deze wisselborden zijn redelijk duur voor een amateurvereniging. Daarom kunt u handmatige wisselborden kopen, deze borden zijn aanzienlijk voordeliger. Zo straalt uw vereniging meer professionaliteit aan zonder dat daar veel geld voor nodig is.  

U kunt bij Materiaalman een wisselbord voetbal aanschaffen die tegelijkertijd het nummer van de uitgaande en inkomende speler weergeeft, dit is het wisselbord pro. Een goedkopere variant is het wisselbord, dit is een kleiner wisselbord voetbal. De voorkant geeft het nummer aan van de speler die het veld verlaat en de achterkant geeft het nummer van de speler die het veld inkomt.  

 

Overig scheidsrechter materiaal

Naast de wisselborden voor voetbal kunt u bij Materiaalman ook ander scheidsrechter materiaal kopen. Zo bieden we de goedkoopste grensrechtervlaggen aan, voor maar €9,99 per set van twee vlaggen. Ook kunt u bij Materiaalman terecht voor scheidsrechter shirts, scheidsrechtersfluiten en kaartensets.

Mocht u vragen hebben over een wisselbord? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice