Keeperstraining

Keeperstraining bij hockey keepers is essentieel. Houding en positionering in de goal zijn belangrijke elementen bij dit snelle spelletje. Wanneer de keeper goed op de voorvoeten staat kan hij/zij sneller reageren en is het pakken van schoten of corners aanzienlijk makkelijker. Reactiesnelheid is ook bepalend, dit kunt u trainen met een reactiebal of rebounder. Bekijk hier de trainingsmaterialen die uw hockey keeperstraining naar een hoger niveau kunnen tillen.

Categorieën

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 3,50

  Verbeter je reflex en reactie door deze ongelijk gevormde ballen die onvoorspelbaar stuiteren. Ideaal voor herstel en hand oog coördinate.

  € 3,50
 • € 9,99

  Verbeter je reflexen en oog-hand coördinatie door te trainen met de SKLZ reactiebal. Het ontwerp met de 6 vlakken vervaardigd van rubber met een hoge stuiterwaarde zullen het uiterste vergen van je concentratie en reactiesnelheid.

  € 9,99
 • € 129,99

  Deze Rebound Trampoline van Precision Training is in te zetten bij de training van verschillende vaardigheden. Balgevoel en techniek kunnen getraind worden door de bal in de trampoline te passen of gooien.

  € 129,99
 • € 39,99

  De hand rebounder van Precision Training is het perfecte trainingsmateriaal om reactiesnelheid van keepers en speler te trainen.

  € 39,99
Toont 1 - 4 van de 4 items


Aanbiedingen

Best verkochte producten