Massagebal

Massagebal

Naast foam rollers zijn er ook nog een aantal andere massage trainingsmaterialen, zoals een massagebal of massage stick. Al deze materialen zijn net even anders in gebruik, zo zijn massageballen vooral bedoeld om knoopjes uit de spieren te halen. De essentie is voor de meeste massage trainingsmaterialen wel hetzelfde, de doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor het herstel wordt versneld.

1 - 8 van 8
1 - 8 van 8

Massagebal Kopen?

Een massagebal is ideaal om uw eigen lichaam gericht te masseren. Daarbij is een massagebal vaak niet zo duur, daarom is dit een zeer toegankelijk massage trainingsmateriaal. De massagebal is in verschillende formaten en met verschillende oppervlaktes te bestellen. Afhankelijk van uw wensen kunt u de massagebal bestellen die u zoekt.

 

Voordelen van een massagebal

Massageballen bieden de volgende voordelen:

  • Effectief: doordat u gericht een massage kunt doen is het resultaat snel merkbaar. U kunt de massagebal op een spierknoopje plaatsen en deze vervolgens masseren waardoor de spanning snel afneemt.
  • Makkelijk te gebruiken: de massagebal is klein en daarom makkelijk te gebruiken. U heeft naast de bal niets nodig. Doordat de massagebal zo klein is kunt u deze ook makkelijk meenemen.
  • Goedkoop: een massagebal is niet duur. De goedkoopste optie is een tennisbal, echter werkt dat minder goed dan een echte massagebal. 

 

Waarom zou ik een massagebal gebruiken?

Een massagebal helpt uw spieren soepel te houden waardoor u vrijer kunt sporten. Spierknoopjes en stijve spieren beperken u in uw bewegingsvrijheid waardoor u beweging minder goed uit kunt voeren. Deze bewegingsvrijheid handhaven betekent dat u minder blessures op zult lopen omdat het lichaam niet hoeft te compenseren. De massagebal is overal te gebruiken, u kunt even op de grond gaan liggen of tegen de muur aan gaan staan en zo het spierknoopje verhelpen.

 

Massage Stick Kopen?

De massage stick is een ideaal om uw eigen lichaam te masseren. Dankzij het reliëf in het oppervlakte van de massage stick kunt u de doorbloeding stimuleren en zo spierpijn verminderen en spierknoopjes verwijderen. De massage stick is makkelijk in gebruik doordat u beide uiteinde vast kunt houden, dat maakt bijvoorbeeld het masseren van uw bovenbenen erg toegankelijk.

 

Voordelen van een massage stick

  • Makkelijk in gebruik
  • Stimuleert doorbloeding waardoor de spierpijn vermindert
  • Helpt spierknoopjes te verwijderen

 

Massagestick voor lopers

Omdat de massage stick zo makkelijk vast te houden is, is deze zeer geschikt voor spierpijn in de benen. U kunt makkelijk bij uw benen en zo de doorbloeding stimuleren. 

Mocht u vragen hebben over een massagebal of massage stick, neem dan gerust contact op met onze klantenservice