Speedladder Anti Slip 4 Meter Precision Training Bekijk groter

Speedladder Anti Slip 4 Meter Precision Training

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Let op! Slechts 2 stuk(s) op voorraad

TR658

Nieuw

Wil je indoor looptraining doen? Bijvoorbeeld in de zaal of in een fysiotherapie praktijk? Dan is dit hoogst waarschijnlijk de juist speedladder voor u. Deze ladder 4 meter lang en heeft 9 anti slip treden.

De anti slip treden zijn van flexibel rubber waardoor deze ladder goed blijft liggen, ook als een sporter op de trede staat. 

Meer details

Meer informatie

Een speedladder of loopladder is ontworpen voor het ontwikkelen en verbeteren van behendigheid, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen. Deze 4 meter lange anti slip speedladder van Precision Training is geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.

Het voordeel van deze speedladder is dat de treden van flexibel anti slip materiaal zijn gemaakt waardoor de treden beter op de plaats blijven liggen tijdens het doen van oefeningen. Met de bijgeleverde clips kunnen ook meerdere ladders aan elkaar bevestigd worden voor nog meer afwisseling en intensiteit. Speedladder is een effectief en simpel trainingsmiddel dat overal te gebruiken is. Door de stevige opbergtas is het makkelijk op te bergen en handig mee te nemen.

Inhoud

  • Speedladder 4 meter met 9 Anit slip treden
  • Clip om meerdere speedladders aan elkaar te bevestigen
  • Stevige draagtas

Specificaties

Lengte4 Meter
MateriaalStevig rubber

Bijpassende trainingsmaterialen