Voetbal Precision Fusion wit rood

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


De voetbal Fusion van Precision Training is een ideale trainingsvoetbal waar u ook wedstrijden mee mag spelen.
Vanwege de zeer interessante prijs is deze bal perfect voor iedere club. Dit is een IMS (International Match Standard) gecertificeerde bal.

Meer details

€ 13,50

-€ 3,49

€ 16,99

De voetbal Precision Fusion is een ideale trainingsvoetbal waar u ook wedstrijden mee mag spelen.
Vanwege de zeer interessante prijs is deze bal perfect voor iedere club. Dit is een IMS (International Match Standard) gecertificeerde bal.

IMS

IMS betekend dat de voetbal getest is door een onafhankelijk testbureau gecertificeerd door de FIFA. Voetballen die voldoen aan deze standaard garanderen duurzaamheid, constante kwaliteit en stevigheid op alle velden. Het feit dat een voetbal in deze prijsklasse aan deze eisen voldoet maakt de Fusion Voetbal van Precision Training een ideale voetbal.  

Specificaties Fusion Voetbal

De Fusion Voetbal heeft 32 vlakken en een rubber blaas, daardoor houdt de voetbal zijn vorm beter vast en hoeft u deze minder vaak op te pompen. Daarnaast helpt dit spelers meer kracht en precisie mee te geven aan een schot of pass. De naden zijn voorzien van een sealing waardoor de voetbal weinig tot geen water opneemt. Voor extra comfort is de Fusion Voetbal voorzien van 3.5 mm EVA coating. Bijpassende trainingsmaterialen