Stopwatch

Stopwatch

Een stopwatch of timer hoort bij de standaard uitrusting van een trainer, coach of scheidsrechter. U kunt de tijd van wedstrijden, partijtjes en oefeningen bijhouden. Wanneer uw spelers een loopoefening doen kunt u zien of ze sneller worden na verloop van tijd. U kunt op de productpagina van iedere stopwatch zien welke functionaliteiten de stopwatch biedt.

1 - 9 van 9
1 - 9 van 9

De stopwatch: een onmisbaar accessoire tijdens het sporten

Een goede stopwatch, timer of stophorloge is onmisbaar tijdens het sporten. Een scheidsrechter gebruikt er bijvoorbeeld een om de tijden van sportwedstrijden bij te houden. Maar wist u dat het voor u ook heel handig kan zijn om een stopwatch te gebruiken? Als u recreatief sport zal u namelijk zelf voor scheidsrechter moeten spelen. Dan moet u dus ook zelf de tijd bij houden. Natuurlijk kunt u hier ook andere hulpmiddelen voor gebruiken, maar tijdens het sporten is toch geen enkel ander accessoire zo handig als de stopwatch. De stopwatch heeft namelijk een klein formaat, waardoor hij gemakkelijk in de palm van uw hand past. U kunt hem overigens ook op allerlei andere manieren dragen, namelijk aan uw kleding bevestigen of aan een koord om uw nek dragen. Dankzij de gunstige afmetingen van de stopwatch is het apparaatje niet hinderlijk tijdens het sporten. Veel stopwatches zijn bovendien schok -en waterbestendig. U hoeft dus niet bang te zijn dat de stopwatch het zomaar begeeft. In ons assortiment vindt u diverse handige stopwatches. Bent u nog niet overtuigd? Wij geven u 3 redenen waarom de stopwatch zeker niet in uw sportuitrusting mag ontbreken.

Eenvoudig scores en records bijhouden

Als u regelmatig sport en uzelf wilt verbeteren is het belangrijk om prestaties bij te houden door middel van een stopwatch. Door dit te doen krijgt u inzicht in uw huidige niveau. Dankzij dit inzicht is het mogelijk om realistische doelen te stellen en hier naartoe te werken. Door steeds uw scores of tijden met de stopwatch te registreren kunt u zien of u al vooruitgang boekt. U zult zien dat elke vooruitgang weer nieuwe motivatie geeft om nog beter en sneller te willen worden.

Handig voor duur- en conditietraining

Doet u aan duur -en conditietraining? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om je oefeningen perfect te timen. De duur van de oefening is immers cruciaal om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Als u de oefening niet lang genoeg doet zal u er geen baat bij hebben. Te lang doorgaan is echter ook niet goed. De oefening verliest dan zijn effect en u loopt een verhoogd risico op blessures. Door de duur van de oefeningen met een stopwatch te timen haalt u het maximale uit uw training. Dit kan van pas komen bij iedere voetbaltraining en daarom is een stopwatch, timer of sporthorloge een onmisbaar voetbal trainingsmateriaal.

Fit worden dankzij de stopwatch

Wordt het hoog tijd om eens wat aan uw conditie te doen maar wil u niet meteen naar de sportschool? Ga dan eens wandelen. Wandelen is niet alleen leuk en ontspannend, het is ook heel gezond. Wilt u fit worden door te wandelen? Dan is het belangrijk om elke dag genoeg stappen te zetten. Want als je genoeg stappen zet, legt u ongemerkt heel wat kilometers af. Voor u het weet bent u weer in topconditie. Natuurlijk gaat u niet zelf uw stappen tellen. Hiervoor kunt u een stopwatch met stappenteller gebruiken. Die telt precies hoeveel stappen u op een dag zet.

Mocht u vragen hebben over stopwatches, timers of sporthorloges, neem dan gerust contact op met onze klantenservice