Voetbal Fusion Blauw Precision Training

Sale Voetbal Fusion Blauw Bekijk groter

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


De Voetbal Fusion Blauw is een ideale trainingsvoetbal waar u ook wedstrijden mee mag spelen. Dankzij de interessante prijs is deze voetbal perfect voor alle club.

Meer details

€ 16,99

-€ 3,00

€ 19,99

Deze Voetbal Fusion Blauw van Precision Training is een top trainings- en wedstrijdvoetbal. De voetbal voldoet aan de International matchball Standard (IMS) getest door de FIFA. U kunt deze voetbal niet alleen gebruiken voor trainingen, maar ook voor wedstrijden. Dat maakt dit een heel interessante voetbal voor de meeste voetbalclubs.

IMS

IMS betekend dat de voetbal getest is door een onafhankelijk testbureau gecertificeerd door de FIFA. Voetballen die voldoen aan deze standaard garanderen duurzaamheid, constante kwaliteit en stevigheid op alle velden. Het feit dat een voetbal in deze prijsklasse aan deze eisen voldoet maakt de Fusion Voetbal van Precision Training een ideale voetbal.  

Specificaties Fusion Voetbal

De Fusion Voetbal heeft 32 vlakken en een rubber blaas, daardoor houdt de voetbal zijn vorm beter vast en hoeft u deze minder vaak op te pompen. Daarnaast helpt dit spelers meer kracht en precisie mee te geven aan een schot of pass. De naden zijn voorzien van een sealing waardoor de voetbal weinig tot geen water opneemt. Voor extra comfort is de Fusion Voetbal voorzien van 3.5 mm EVA coating. 

Maten en gewichten

Maat VoetbalGewicht Voetbal
3280 - 340 gram (Geschikt voor E en F)
4340 - 390 gram
5410 - 450 gram

De Voetbal Fusion is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, bekijk de voetballen pagina voor alle fusion ballen.

Bijpassende trainingsmaterialen