Vrijetrap Pop Junior Precision Training

Vrijetrap Pop Junior Precision Training Bekijk groter

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


De vrijetrap pop junior is de kleine variant van de vrijetrap pop. Deze pop is kleiner waardoor het een ideaal trainingsmateriaal is om vrijetrappen te trainen met jeugdspelers.

Meer details

€ 64,99

Deze vrijetrap pop junior is gemaakt van stevig kunststof materiaal waardoor de pop makkelijk te plaatsen is en lang mee gaat. De vrijetrap pop is in het gras te plaatsen door pinnen aan de onderzijde van de pop, door deze pinnen blijft de pop goed staan, ook als de bal er tegenaan geschoten wordt. Er is ook een oplossing om deze vrijetrap pop op kunstgras te gebruiken, namelijk de vrijetrap pop base (TR734).

Deze vrijetrap pop junior is ideaal om vrije trappen te oefenen met jeugdteams, daarnaast kan de pop voor alle leeftijd gebruikt worden tijdens oefeningen als obstakel of stilstaande verdediger. Vaak werkt een groot object beter als obstakel dan een aantal pionnen of trainingshoedjes. 

Per 3 stuks ontvangt u gratis een handige opbergtas! Mocht u meer vrijetrap poppen nodig hebben kunt u een offerte opvragen via het contactformulier

Bijpassende trainingsmaterialen