In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.Trainingsmateriaal

Naast trainingsmateriaal voor looptraining en krachttrainings zijn er ook nog tal van andere categorieën trainingsmateriaal, waaronder begeleidende trainingsmaterialen, zoals trainingshesjes. In deze categorie vindt u trainingsmaterialen voor reactietraining, balanstraining en hersteltraining, maar ook een aantal leuke sport en spel trainingsmaterialen, zoals frisbee`s en een Nerf werpbal. Trainen met deze materialen draagt bij aan het verbeteren van belangrijke aspecten van je lichaam om optimaal te presteren.

Categorieën

 • Accessoires

  Om een training goed te laten verlopen heeft u verschillende accessoires nodig, bijvoorbeeld trainingshesjes. Daarmee kunt u gemakkelijk teams maken. Daarnaast zijn sporttassen voor de sporters ook erg handig, daar kunnen bijvoorbeeld sportspullen of trainingsmaterialen in opgeborgen worden. Bekijk het assortiment accessoires hieronder en bestel de materialen die u zoekt.

 • Veiligheid

  Veiligheid is bij sporten van groot belang. Het is onmogelijk om blessures en ongevallen volledig te voorkomen, daarom is het zaak als er iets gebeurd dat er snel en daadkrachtig gehandeld wordt om het herstel te bevorderen. Bij verstuikingen of stoten kan een ice pack of cold spray uitkomst bieden om de zwelling tegen te gaan. Daarnaast kan de veiligheid gewaarborgd worden door het bezit van een medische tas met alle benodigde verzorgingsmaterialen. 
  Goed drinken tijdens het sporten altijd van groot belang, daarom heeft iedere sporter een bidon of waterkrat ter beschikking om voldoende water te drinken. Tot slot is het voor uw veiligheid belangrijk om tijdens het sporten altijd goed zichtbaar te zijn. Met onze reflectieartikelen bent u in het donker goed zichtbaar, een veilig gevoel.

 • Trainer en Coach

  Trainers en coaches hebben ook trainingsmateriaal nodig om trainingen en wedstrijden in goede banen te leiden. In deze categorie vindt u alles wat nodig kan zijn om een team naar succes te leiden. Een aantal materialen zijn coachborden, coachmappen, fluitjes en notitieblokken.

 • Reactie en balanstraining

  Reactietraining wordt vaak gedaan door keepers, maar kan ook voor veldspelers zeer bruikbaar zijn. Reactietrainingsmaterialen zijn reactieballen en rebounders. Met deze trainingsmaterialen worden reflexen op de proef gesteld, doordat er producten onverwachte bewegingen maken waar de sporter op moet reageren. Structureel trainen met deze trainingsmaterialen draagt bij aan een verbeterde reactiesnelheid. 

 • Hersteltraining

  Bij topsporters speelt hersteltraining een grote rol, zij sporten immers vaker en intensiever dan menig ander sporter. Hersteltraining kan echter een grote rol spelen in goede prestaties van zowel topsporters als amateurs. Sneller herstellen na een inspanning wordt bevorderd door de doorbloeding van uw spieren te stimuleren met een foam roller of een set massageballen. Ons assortiment van herstel trainingsmaterialen is zeer uitgebreid, kijk hieronder voor de trainingsmaterialen die bij u passen.

 • Sport en Spel

  Sport en spel trainingsmaterialen zijn zowel functioneel als leuk om te gebruiken. Het kan een leuke twist geven aan een training. De materialen kunnen ook worden gebruikt op een mooie stranddag. In deze categorie vindt u Nerf werpballen en frisbees. De Nerf werpbal wordt tegenwoordig gebruikt in het atletiek om de pupillen beter voor te bereiden op het speerwerpen. Frisbee is daarnaast een zeer opkomende sport in Nederland en de frisbee van Aerobie heeft het record in handen van de verste worp ter wereld! BREAK

  Sport en spel; alle materialen op één plek

  Sport en spel zijn belangrijke onderdelen voor de mensen die actief bezig zijn met hun lichaam én mensen die kleinere kinderen aan willen zetten tot bewegen. Niet alle artikelen die onder sport en spel vallen, moeten altijd ‘zo professioneel’ mogelijk ingezet worden. Door deze artikelen op een leuke manier in te zetten, kunt u kleine kinderen lekker mee laten doen. Bijvoorbeeld door een voetbal en een goaltje te bestellen die in elke tuin past. Of dumbells met een lager gewicht zodat de kinderen gewoon leuk mee kunnen doen. 

  Goedkoop materiaal voor sport en spel

  Veel trainingsartikelen in de categorie sport en spel zijn vaak flink geprijsd, met het argument dat kwaliteit betaald wordt. Daar doet MateriaalMan.nl niet aan mee. Wij hebben ervoor gekozen om geen dure fysieke A-locatie aan te houden, zodat we minder kosten hebben. Daardoor kunnen we lagere prijzen aanbieden aan al onze klanten, ook wanneer het gaat om sport en spel. 

  Daarbij houden we de merken in de gaten die een grote naam hebben in het buitenland, zoals de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Zien we kwalitatieve merken met goede recensies, dan kopen we deze materialen in. Aangezien de naam in Nederland en België nog niet zo groot is, kunnen we deze tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Op die manier vindt u bij ons altijd alles voor sport en spel tegen de laagste prijzen, zonder dat er ingeleverd wordt op de kwaliteit.

  Persoonlijke service? Vanzelfsprekend!

  Dat we geen fysieke locatie hebben, betekent geenszins dat we inleveren op de persoonlijke service. We begrijpen dat het kiezen van sportartikelen voor een gezin of een club lastig kan zijn. Daarom helpen we u graag verder via mail en telefoon. U kunt ons daarnaast ook altijd bereiken via mail en telefoon. We proberen alle vragen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden. Heeft u vragen over een specifiek product? Vermeldt u dit dan direct in de vraag, zodat we u direct van het juiste antwoord of advies kunnen voorzien.

  MateriaalMan.nl levert aan alle consumenten, maar ook clubs en verenigingen kunnen direct hun bestellingen plaatsen via de website. Heeft u een grotere order of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voordat u de bestelling plaatst. We kijken graag met u mee om de beste oplossing te vinden binnen uw budget.

  Sport en spel, een perfecte oplossing

  Wilt u graag wat meer bewegen of op een makkelijke manier beginnen met trainen? Of wilt u juist wat actiever worden met heel het gezin? Dan zijn de artikelen in de categorie sport en spel een prima oplossing, ongeacht uw budget. Let vooral op wat u precies wilt doen wanneer u aan de slag gaat met sport en spel. Trainingsapparaten zijn praktisch wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met uw conditie en spiermassa. Spelartikelen zijn echter een stuk praktischer wanneer u de kinderen ook mee wilt krijgen bij het bewegen. Kies daarom altijd de producten in de categorie die het best aansluiten op uw wensen.

  Bestel vandaag & morgen in huis

  Plaatst u vandaag een bestelling voor 22.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling vandaag nog verzonden wordt. Zo heeft u niet alleen alle producten voor sport en spel tegen de beste prijs, u heeft deze ook snel in huis zodat u hier direct gebruik van kunt maken en lekker aan de slag kunt.

  U vindt alles wat u nodig heeft op MateriaalMan.nl. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u dat we met u meekijken naar de opties? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon, zodat we direct met u mee kunnen kijken naar de beste mogelijkheden.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 36 items
Toont 1 - 12 van de 36 items

Naast trainingsmateriaal voor looptraining en krachttrainings zijn er ook nog tal van andere categorieën trainingsmateriaal, waaronder begeleidende trainingsmaterialen, zoals trainingshesjes. In deze categorie vindt u trainingsmaterialen voor reactietraining, balanstraining en hersteltraining, maar ook een aantal leuke sport en spel trainingsmaterialen, zoals frisbee`s en een Nerf werpbal. Trainen met deze materialen draagt bij aan het verbeteren van belangrijke aspecten van je lichaam om optimaal te presteren.