Hoekvlaggen

Hoekvlaggen

Hoekvlaggen, ze zijn verplicht op ieder hockeyveld. Het is een hulpstuk voor de scheidsrechter om te zien of de bal over de zij- of achterlijn is gegaan. U kunt hoekvlaggen in verschillende kleuren kopen. De palen van de hoekvlaggen zijn te bestellen in verschillende diktes en soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld hoekvlaggen met een veer aan de onderzijde zodat ze meebewegen als er iemand tegenaan komt.

1 - 9 van 9
1 - 9 van 9

 

Hoekvlaggen

De hoekvlaggen zijn in verschillende kleurstellingen te bestellen. U kunt geheel effen hoekvlaggen bestellen, maar ook hoekvlaggen in twee verschillende kleuren. Zichtbaarheid van de hoekvlag is het belangrijkst, maar daarnaast vinden veel clubs het leuk om hoekvlaggen in de richting van de clubkleuren te hebben. Een hockeyveld wat er strak uitziet is immers interessanter voor sponsoren en toeschouwers.

 

Palen Hoekvlaggen

De palen van de hoekvlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld enkel de palen bestellen, maar ook opvouwbare palen of flexibele palen. Bekijk de productpagina’s voor meer informatie over deze hoekvlaggen. Daar kunt u ook vinden hoe dik de specifieke paal is zodat ze in de gaten van het hockeyveld passen. Heeft u geen gaten in het veld? Bestel dan de voetsteunen voor de hoekvlaggen.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over de hoekvlaggen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice