In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.Voetbal

Voetbal is de grootste sport in Nederland en dat is terug te zien aan de professionalisering van de sport. Veel voetbalclubs zijn bewust bezig met het opleiden van spelers en daarvoor is het juiste trainingsmateriaal nodig. In de categorie voetbal trainingsmateriaal vindt u voetballen, ballentassen, vrijetrap poppen, pass poortjes en veel meer voetbal specifieke trainingsmaterialen. Al dit voetbalmateriaal helpt de voetballer beter te worden!

Categorieën

 • Trainingsmateriaal Voetbal

  Voetbal is een zeer grote sport wereldwijd en in Nederland en daarom is er veel trainingsmateriaal ontwikkeld voor deze sport. Sommige materialen zijn ook bij andere sporten te gebruiken en sommige niet. Een aantal voorbeelden van trainingsmateriaal voetbal zijn pass poortjes, koptrainers en vrijetrap poppen. Daarnaast zijn er nog tal van anders trainingsmaterialen waarbij de voetballers, trainers, coaches en club gebruik van kunnen maken. BREAK

  Mocht u vragen hebben over trainingsmateriaal voetbal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Techniektraining

  Voetbal techniektraining is naast looptraining een essentieel onderdeel van uw training. Goede technische vaardigheden helpen een speler bij iedere handeling, of het nou een balaanname of pass is. Een technisch vaardige speler kenmerkt zich vaak ook doordart hij of zij makkelijke mannetjes uitspeelt. Techniek is deels aan te leren door techniektraining, een ander deel is genetisch bepaald. Hieronder vindt u de categorieën trainingsmateriaal die uw techniektraining naar een hoger niveau kunnen tillen. 

 • Trainer, Coach & Scheidsrechter

  Trainers, coaches en scheidsrechters zijn verantwoordelijk voor een goed verloop van wedstrijden en trainingen. Daarvoor gebruiken zijn verschillende materialen, zoals fluiten, coachborden, coachmappen, grensrechtervlaggen en nog veel meer. Deze materialen kunt u allemaal bestellen op Materiaalman.nl!

 • Veldmateriaal

  Naast voetballen is er ook veldmateriaal nodig om trainingen en wedstrijden soepel te laten verlopen, denk aan cornervlaggen en cornerpalen. Deze materialen zijn bij Materiaalman in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Kies de vlaggen die bij uw club passen. 

 • Keeperstraining

  Keeperstraining materiaal helpt de keeper zichzelf verbeteren. De keeper is misschien wel één van de belangrijkste spelers in het veld, daarom is keeperstraining onmisbaar. Een keeper kan het verschil maken in een wedstrijd door rust in het team te brengen en ballen simpelweg tegen te houden. Dat gaat niet vanzelf, keeperstraining is nodig om de vaardigheden van de keeper te verbeteren. Reflexen, voetenwerk en kracht zijn allemaal trainbaar en bieden kansen voor iedere keeper om zich te ontwikkelen.BREAK

  Keeperstraining Materiaal Kopen?

  De keeper, de laatste man die de tegenstander tegenkomt voordat er gescoord wordt (of juist niet!), speelt een essentiële rol bij het behalen van resultaten. Een goede keeper pakt punten voor een team door op cruciale momenten ballen tegen te houden. Daarnaast helpt een goede keeper ook bij het verbeteren van uw eigen spelers. Wanneer spitsen tijdens de trainingen het uiterste uit zichzelf moeten halen om te scoren, nemen ze dat mee naar wedstrijden. Keeperstraining is daarom van groot belang, hoe beter de keeper, hoe groter de kans op een goed resultaat!

   

  Keeperstraining tijdens reguliere trainingen

  Zoals reeds geschreven, de keeper kan tijdens reguliere trainingen spelers tot het uiterste pushen, maar wordt de keeper zelf ook tot het uiterste gepusht? Een training draait vaak om de spelers en minder om de keeper, maar dat is niet nodig. U kunt een training nuttig maken voor zowel de keeper als de spelers door oefeningen af te wisselen.

  Een keeper helpt uw spelers scherp te houden tijdens een training. Mocht de keeper er een keer niet zijn of u traint regelmatig zonder keeper, bekijk dan de SKLZ Goalshot. Dit trainingsmateriaal dwingt spelers moeite te doen om te scoren, zelfs zonder keeper!

   

  Keeperstraining

  Naast de reguliere trainingen hebben keepers vaak ook aparte keeperstraining. Hierbij staan de reflexen, houding en positionering in het doel vaak centraal. Daarbij wordt er tijdens de keeperstraining ook aandacht besteed aan kracht en stabiliteit, omdat dit een grote rol speelt bij de reactiesnelheid van de keeper. Keepers trainen dus vaak meer dan spelers en dat wordt nog weleens onderschat.

   

  Keeperstraining Materiaal

  Keeperstraining materiaal draagt bij aan het kwaliteit van uw keeperstraining. Mede dankzij keeperstraining materiaal wordt de keeper extra uitgedaagd en behaalt daardoor een hoger niveau. Hieronder worden een aantal keeperstraining materialen besproken met de mogelijke toepassingen.

   

  Rebounder

  De rebounder ofwel rebound trampoline is ideaal om ballen in te schieten/gooien en de keeper hierop te laten reageren. Hoe dichterbij de rebounder staat hoe moeilijker het voor de keeper is. Van Crazy Catch zijn er rebounders met kleine en grote mazen verkrijgbaar. De rebound met kleine mazen is voorspelbaar en de rebound met de grote mazen niet, daardoor moet de keeper op het allerlaatste moment reageren, alsof de bal vlak voor het doel nog aangeraakt wordt. De rebounder met zowel kleine als grote mazen wordt Double Trouble genoemd. Deze rebounders kunt u herkennen door de “DT” in de productnaam.

   

  Reactiebal

  Met een reactiebal kan keeper zelf de reactiesnelheid trainen. Een reactiebal is verkrijgbaar in drie maten, 6,5 / 10 en 20 cm. Individuele training met de twee kleinste reactieballen houdt de reflexen op peil. De 20 cm reactiebal is goed in te zetten tijdens keeperstrainingen. Deze reactiebal wordt opgepompt en daar kunt u mee schieten. De baan en de stuit van deze bal zijn niet te voorspellen.

  Met het hierboven beschreven keeperstraining materiaal kunt u uw keeperstraining naar een hoger niveau tillen. Er is nog veel meer keeperstraining materiaal verkrijgbaar, bekijk het assortiment hierboven.

  Vragen

  Mocht u vragen hebben over trainingsmateriaal voetbal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Zaalvoetbal

  De zaalvoetbal trainingsmaterialen zijn ideaal om trainingen en wedstrijden goed te laten verlopen. Voor de trainers en coaches hebben we speciale zaalvoetbal coachborden en een zaalvoetbal coachmap. Ook bieden we zaalvoetbaldoelen aan in de juiste afmetingen en een zaalvoetbal die aan alle FIFA eisen voldoet.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 50 items
Toont 1 - 12 van de 50 items

Voetbal Trainingsmateriaal kopen?

Iedere voetballer, trainer, coach en club heeft voetbalmateriaal nodig. De speler heeft voetbal trainingsmateriaal nodig om te trainen en beter te worden. Om spelers beter te maken is voor de trainer en de coach het trainingsmateriaal essentieel. Clubs voorzien trainers en coaches meestal van het benodigde trainingsmateriaal. 

Voor iedere gemotiveerde speler bieden wij een assortiment voetbal trainingsmateriaal waarmee de speler zichzelf buiten de training ook kan verbeteren. Extra looptraining en krachttraining kan positief bijdragen aan het niveau van de speler. Materiaalman biedt hiervoor een breed scala trainingsmateriaal aan, zoals speedladders, mini horden en kbands.

Trainers en coaches hebben trainingsmaterialen nodig om trainingen in goede banen te leiden. Denk hierbij aan fluitjes, stopwatches en voetbal coachborden.

Clubs zijn vaak verantwoordelijk voor de inkoop van trainingsmateriaal voetbal. Zij kunnen bij Materiaalman terecht voor vrijwel al het benodigd trainingsmateriaal voetbal. Van trainingshesjes en trainingshoedjes tot grensrechtervlaggen en vrijetrap poppen, u kunt het hier allemaal vinden. 

 

Categorieën trainingsmateriaal voetbal

Looptraining en krachtraining zijn in onze ogen trainingsvormen waar op dit moment, bij veel club, te weinig aandacht aan wordt besteed. De invloed van looptraining en krachttraining op de prestaties van spelers is aanzienlijk. Aandacht voor deze trainingsvormen vanaf de jeugd is essentieel voor toekomstig succes.

Ook voor techniektraining worden er een grote diversiteit aan trainingsmateriaal voor voetbal aangeboden, een aantal voorbeelden zijn vrije trap poppenpass poortjes en voetvolley netten. Hiermee kunnen specifieke traptechnieken, schijnbewegingen en het balgevoel verbeterd worden. Door gebruik van deze voetbal trainingsmaterialen worden trainingen veelzijdiger en blijven spelers beter gemotiveerd.

Keeperstraining is voor veel clubs van groot belang, daarom heeft materiaalman een aparte categorie keeper trainingsmateriaal. Zo zijn er bijvoorbeeld rebounders & reactieballen waarmee de reactiesnelheid en de reflexen van de keeper getraind kunnen worden.

Tot slot is veiligheid op een voetbalclub ook zeer belangrijk. Tijdens een training of wedstrijd kunnen blessures ontstaan. Directe behandeling van een blessure kan de herstelperiode aanzienlijk verkorten en is van groot belang. Een verzorgingstas of cold spray kan op dat soort momenten goed van pas komen.

 

Waarom kopen bij Materiaalman.nl?

Naast een snelle levering, lage verzendkosten, persoonlijke service en een ruim assortiment zijn er een aantal andere redenen waarom u bij ons zou kunnen kopen. Bij Materiaalman streven we ernaar al het trainingsmateriaal, dus ook voetbal trainingsmateriaal, tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Dit doen we door de trainingsmaterialen alleen via een webshop te verkopen. Daardoor besparen we kosten en kunnen we u een lagere prijs bieden. Daarnaast werken we met een aantal merken samen. Precision Training is één van die merken, zij produceren trainingsmaterialen en wij bieden ze aan, voor een zo laag mogelijke prijs.

Door het ruime assortiment bieden we voor iedere speler, trainer, coach en club een compleet aanbod voetbal trainingsmateriaal.  U hoeft maar bij één leverancier in te kopen en dat bespaart tijd en geld!

 

Voetbal Trainingsmateriaal voor clubs en verenigingen

Wilt u voetbal trainingsmateriaal voor uw club bestellen? Mail dan naar info@materiaalman.nl en geef aan hoeveel en welk trainingsmateriaal u wilt bestellen. We zullen dan een offerte op maat voor u opstellen. Mochten we onverhoopt bepaalde trainingsmaterialen niet in het assortiment hebben, dan gaan we voor u op zoek. Alle offerte-aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord.

 

Voetbalmateriaal is de basis

Voetbalmateriaal dienst als basis van iedere training. Zonder voetbal trainingsmateriaal is het erg lastig om spelers beter te maken of ook maar te trainen. Een trainer die creatief om kan gaan het met voetbalmateriaal wat hij of zij ter beschikking heeft zal een hoger rendement uit de trainingen halen, spelers gemotiveerd houden en zichzelf ontwikkelen in het trainersvak. 

Mocht u vragen hebben over trainingsmateriaal voetbal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice