In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.Trainingsmateriaal Voetbal

Voetbal is een zeer grote sport wereldwijd en in Nederland en daarom is er veel trainingsmateriaal ontwikkeld voor deze sport. Sommige materialen zijn ook bij andere sporten te gebruiken en sommige niet. Een aantal voorbeelden van trainingsmateriaal voetbal zijn pass poortjes, koptrainers en vrijetrap poppen. Daarnaast zijn er nog tal van anders trainingsmaterialen waarbij de voetballers, trainers, coaches en club gebruik van kunnen maken.

Categorieën

 • Voetballen

  Wilt u voetballen kopen? Dan bent u bij de juiste webshop uitgekomen! Bij Materiaalman.nl bieden we een assortiment aan voetballen geschikt voor iedere leeftijdscategorie en competitie. Van voetballen voor de jongste pupillen tot aan voetballen voor in de Champions League. Ook de voetballen die de KNVB adviseert voor het nieuwe pupillenvoetbal kunt u vinden op Materiaalman.nl. BREAK

  Voetballen Kopen?

  U kunt op Materiaalman.nl verschillende voetballen kopen. Voetballen voor pupillen, voetballen voor senioren, wedstrijdvoetballen, trainingsvoetballen en nog veel meer soorten. Ook de voetballen die de KNVB adviseert voor het nieuwe pupillenvoetbal kunt u bestellen. De meeste voetballen zijn van het merk Precision Training, daar is Materiaalman.nl de distributeur van in Nederland. Deze voetballen zijn van hoge kwaliteit en worden intensief gebruikt in het Engelse voetbal. Omdat wij distributeur zijn kunnen we deze voetballen voordelige aanbieden in de Nederlandse markt.

   

  Bestellen als club?

  Voetballen en andere trainingsmaterialen bestellen als club? Dat kan! U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen en een offerte aanvragen, we zullen u vervolgens de best mogelijke aanbieding doen.

  Telefoon: 0348-342129

  E-mail: info@materiaalman.nl 

   

  Welke balmaat moet mijn voetbal zijn?

  De KNVB heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het pupillenvoetbal in Nederland, daaruit is gebleken dat er een aantal veranderingen nodig zijn. Eén van de aspecten die gaat veranderen is de balmaat en het gewicht van de bal voor de pupillen. Waar eerst alle leeftijden speelden met een voetbal van maat 5 is dat nu aangepast. In de transitiefase is het echter nog wel toegestaan om met voetballen van maat 5 te spelen, als ze maar aan het gewicht voldoen. Het overzicht per leeftijdscategorie kunt u hieronder vinden.

   

   

  Balmaat

  Omtrek

  Gewicht

  Mini pupillen O6 & O7

  3

  62 cm

  290 gram

  F pupillen O8 & O9

  3

  62 cm

  290 gram

  E pupillen O10 & O11

  4

  66 cm

  290 gram

  D pupillen O12 & O13

  5

  70 cm

  290 gram

  C junioren O14 & O15

  5

  70 cm

  290 gram

  B junioren O16 & O17

  5

  70 cm

  370 - 440 gram (Max 453 gram)

  A junioren O18 & O19

  5

  70 cm

  370 - 440 gram (Max 453 gram)

  Senioren 20+

  5

  70 cm

  370 - 440 gram (Max 453 gram)

   

  Gewenste druk van de voetbal

  De FIFA heeft bepaald wat de minimale en maximale baldruk is binnen het voetbal. Een voetbal moet minimaal 0,6 bar (600 gram per vierkante cm) en maximaal 1,1 bar (1.100 gram per vierkante cm) druk hebben.  Gemiddeld wordt er een baldruk aangehouden van 0,8 bar, echter kan dit ook per bal verschillen. Vaak staat op de voetbal aangegeven wat de gewenste druk is. U kunt de druk meten aan de band van een drukmeter of wanneer u de voetballen oppompt met een elektrische ballenpomp of ballenpomp met drukmeter.

  FIFA Certificering

  Als u voetballen wilt kopen kan de FIFA-certificering een goede indicator zijn voor de kwaliteit van de voetbal. Vanaf 1995 is de FIFA gestart met het certificeren van voetballen die gebruikt worden tijdens interlands, dit heeft zich verder ontwikkeld en tegenwoordig laten steeds meer fabrikanten voetballen certificeren. Er zijn drie gradaties waarin een certificering wordt afgegeven:

  • International Matchball Standard (IMS)
  • FIFA Quality
  • FIFA Quality Pro

   

  Controleaspecten

  Om een certificering te krijgen voor de voetbal wordt de bal gecontroleerd door een onafhankelijke instelling, goedgekeurd door de FIFA. Zij controleren de voetbal op de volgende aspecten: gewicht, rondheid, water opname, omtrek, stuit, drukverlies, vorm en vormbehoud. Afhankelijke van de prestaties ontvangt de voetbal een certificering, waarbij de IMS de laagste is en de FIFA Quality Pro de hoogste. Een certificering kunt u herkennen aan de logo’s op de voetbal die u kunt zien in de onderstaande afbeelding.

   

  Voetbal kwaliteit FIFA

   

  International Matchball Standard (IMS)

  De IMS duidt aan dat de voetbal aan hoge kwaliteitseisen voldoet en dat deze voor nationale en internationale wedstrijden gebruikt mag worden. Als u een voetbal met IMS certificering koopt weet u zeker dat de voetbal lang mee zal gaan en zijn vorm goed behoudt.

   

  FIFA Quality

  FIFA Quality is de volgende stap in de certificering, wanneer een voetbal aan deze eisen voldoet ligt de kwaliteit hoger dan de IMS voetballen. Er zit minder afwijking in de zeven beoordelingscriteria tussen de voetballen van hetzelfde type. Deze voetballen mogen voor internationale wedstrijdenen competities gebruikt worden.

   

  FIFA Quality Pro

  Tot slot de FIFA Quality Pro, dit is de hoogst mogelijk certificering voor een voetbal. Voetballen die deze certificering bezitten mogen gebruikt worden in de Champions Leauge, EKs en WKs. Dit zijn vaak de ballen die als wedstrijdvoetbal gebruikt worden.

   

  Materiaal van de voetballen

  Het materiaal waarvan de voetballen gemaakt zijn hebben invloed op de kwaliteit van de voetbal. Vrijwel alle voetballen van Precision Training voldoen aan één van de certificeringscriteria van de FIFA, dus de kwaliteit is uitstekend! Alle voetballen zijn gemaakt van PU in plaats van PVC, voordelen van PU ten opzichte van PVC zijn:

  • De voetbal voelt aan als leer, daarom heeft u meer balgevoel
  • Geweven materiaal wat zorgt voor stevigheid
  • Hoge dichtheid
  • Houdt vorm bij kou
  • Lage slijtage waardoor de voetbal lang mee gaat
  • Flexibel waardoor de passes en schoten comfortabeler zijn voor de speler.

  Van welk materiaal een voetbal gemaakt is kunt u vinden op de productpagina.

   

  Wedstrijdvoetballen

  In het assortiment kunt u verschillende wedstrijdvoetballen vinden. Op veel clubs wordt er met andere voetballen getraind dan waarmee wedstrijd gespeeld worden. Wedstrijdvoetballen zijn vaak van hogere kwaliteit en zijn daarom vaak te duur om als trainingsvoetbal te gebruiken.

   

  Trainingsvoetballen

  Trainingsvoetballen worden voornamelijk gebruikt bij trainingen, echter zijn sommige trainingsballen ook voorzien van een IMS-certificering waardoor u ze ook met wedstrijden kunt gebruiken. Een voorbeeld is de Voetbal Fusion van Precision Training. Dit is een hoge kwaliteit voetbal die ook tijdens wedstrijden gebruikt mag worden.

  Vragen

  Mocht u vragen hebben over een voetbal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Ballentas en ballennet

  Een ballentas of ballennet helpt u de levensduur van uw ballen te verlengen. Doordat u de ballen opbergt in een ballentas of ballennet blijft uw materiaalopslag georganiseerd en kunnen de ballen drogen. Om voor ieder team een gepaste oplossing te bieden kunt u een ballentas of ballennet in verschillen maten bestellen, van 3 tot 20 ballen.BREAK

  Ballentas voetbal kopen?

  Ballen opbergen in een ballentas of ballennet helpt u de levensduur van een voetbal te verlengen. Berg uw ballen op in een ballentas met mesh panelen waardoor deze goed kunnen drogen. Vanuit praktisch oogpunt is een ballentas of ballennet ideaal, de ballen raken minder snel kwijt en kunnen netjes in de materiaalopslag gelegd worden. Een ballentas en ballennet is verkrijgbaar in verschillende typen en maten. Om een betere keuze te kunnen maken voor de ballentas of het ballennet die bij uw behoefte past, vindt u hieronder een uitgebreide beschrijving. 

  Typen ballentassen

  Een ballentas voor voetballen en andere ballen is verkrijgbaar in verschillende maten, van grote ballentassen voor 20 ballen tot kleine ballentassen voor 3 ballen. Het voordeel van een ballentas ten opzichte van een ballennet is dat de ballen beter beschermd zijn en een ballentas steviger is dan een ballennet.

  • Ballentas 20 voetballen: dit is de grootste ballentas in het assortiment van Materiaalman. In deze ballentas is ruimte voor 20 opgepompte ballen van maat 5. De ballentas is zeer stevig en voorzien van een aantal luchtdoorlatende panelen, hierdoor kunnen de ballen drogen terwijl ze opgeborgen zijn.
  • Ballentas 10 voetballen: deze ballentas is de één na grootste variant. Er is ruimte voor 10 opgepompte ballen van maat 5. De ballentas voor 10 ballen is de meest verkochte ballentas uit het assortiment. Net zoals de ballentas voor 20 ballen is deze ballentas voorzien van een aantal luchtdoorlatende panelen, zodat de ballen kunnen drogen. Dit komt de levensduur van de ballen ten goede.
  • Ballentas 5 voetballen (langwerpige ballentas): de ballentas voor 5 ballen van maat 5 is een langwerpige tas met een draagstrap. Hierdoor kunt u deze ballentas makkelijk meenemen naar trainingen en wedstrijden. De ballentas is voorzien van luchtdoorlatende panelen zodat de ballen kunnen drogen. Deze ballentas wordt vaak gebruikt om naar wedstrijden te gaan. Wanneer u vier voetballen in deze tas opbergt, is er nog ruimte voor bijvoorbeeld een aantal trainingshoedjes en trainingshesjes.
  • Ballentas 3 voetballen (langwerpige ballentas): tot slot de ballentas voor 3 voetballen van maat 5. Deze langwerpige ballentas is ideaal voor naar wedstrijden, omdat de tas makkelijk te dragen is door de draaglus. Daarnaast is er ruimte voor een aantal trainingshoedjes en trainingshesjes zodat u alle benodigdheden in één ballentas op kunt bergen.

   

  Ballennet ofwel net voor ballen

  Ballennetten worden veel gebruikt om voetballen na trainingen in op te bergen. De meeste clubs maken gebruik van een ballennet, omdat dit de goedkoopste manier is om ballen bij elkaar te houden. Het grote voordeel, naast de lage prijs, is dat een ballennet goed lucht doorlaat en daardoor het drogen van de ballen stimuleert. In het ballen net is ruimte voor maximaal 12 voetballen van maat 5.

  Naast het bekende ballennet biedt Materiaalman ook een mesh ballennet aan. Het voordeel van het ballennet mesh ten opzichte van het normale ballennet is dat de ballen iets beter beschermd zijn. Het ballennet mesh biedt ruimte voor maximaal 10 voetballen van maat 5. 

  Een ballennet kan uitkomst bieden om ballen bij elkaar te houden, we raden een ballennet vooral aan wanneer u de goedkoopste manier wilt om ballen bij elkaar te houden. Daarnaast is een ballennet ook ideaal voor indoor gebruik, omdat ballen daar minder te lijden hebben. 

   

  Waar let u op bij het kiezen tussen een ballentas of ballennet?

  Wanneer u de aanschaf van een ballennet of ballentas overweegt, zijn er een aantal aspecten waarop u kunt letten. De belangrijkste staan hieronder beschreven:

  • Bescherming van de ballen: wanneer u de ballen zo goed mogelijk wilt beschermen adviseren we dat u een ballentas te kopen. Deze tassen zijn zeer stevig en gaan meerdere seizoenen mee. Daarnaast zijn dit de meest gesloten ballentassen waardoor de ballen optimaal worden beschermd.
  • Drogen van de ballen: als u het belangrijk vindt dat de ballen zo snel mogelijk drogen, adviseren we u een ballennet te kopen. Deze laten het meeste lucht door en bevorderen het drogen van de voetballen. Dat wil niet zeggen dat dit niet gebeurd bij een ballentas. Alle ballentassen zijn voorzien van luchtdoorlatende panelen waardoor de ballen ook in die ballentas kunnen drogen. Op de productafbeeldingen kunt u dat goed zien.
  • Grootte van de ballentas of het ballennet: afhankelijk van het aantal ballen dat u op wilt bergen zijn er verschillende ballentassen en ballennetten die aan uw wensen kunnen voldoen. Daarnaast zijn er een aantal handige toepassingen mogelijk om ballen en andere trainingsmaterialen samen in één ballentas of ballennet op te bergen. Zo kunt u ervoor zorgen dat er een speciale ballentas is met een aantal ballen, trainingshoedjes en trainingshesjes voor naar wedstrijden.
  • Maat van de voetballen: tot slot is het belangrijk dat u na gaat welke maat de voetballen zijn die u op wilt bergen. Het aantal ballen dat u in de ballentassen en netten op kunt bergen is gebaseerd op opgepompte voetballen van maat 5. Bij jeugdteams die met kleinere ballen spelen (maat 3 of 4) kan het voorkomen dat u meer ballen in een ballentas op kunt bergen.

  Wanneer gaat u voor een ballentas?

  • U wilt meer dan 12 ballen in één ballentas opbergen
  • De ballen moeten zo goed mogelijk beschermd zijn
  • U wilt zo lang mogelijk gebruik maken van de ballentas
  • Mijn voorkeur of de voorkeur van de club gaat uit naar een ballentas

  Wanneer gaat u voor een ballennet?

  • Prijs speelt een (hele) belangrijke rol bij de keuze
  • De ballen moeten zo snel mogelijk drogen
  • Mijn voorkeur of de voorkeur van de club gaat uit naar een ballennet

  Bijpassend trainingsmateriaal:

  Trainingsvoetbal Santos: deze trainingsvoetbal is verkrijgbaar in de maten 3, 4 en 5. Daarnaast kunt u de voetbal in verschillende kleuren bestellen. In Engeland wordt deze trainingsbal door verschillende topclubs gebruikt. De trainingsvoetbal Santos is verkrijgbaar voor €12,50.

  Trainingshoedjes: de set trainingshoedjes bestaat uit 50 hoedjes in 5 kleuren en een houder. Met de trainingshoedjes kunt u verschillende oefeningen uitzetten. De set is nu verkrijgbaar voor maar €17,50.

  Trainingshesjes: met trainingshesjes kunt u een groep makkelijk in kleinere groepen opdelen. De trainingshesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Koop nu een trainingshesje voor maar €2,99.

  Vragen

  Mocht u vragen hebben over een ballentas of ballennet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Ballenpomp

  Een ballenpomp, iedere voetballer of voetbalclub hoort en minimaal één te hebben. Tussen ballenpompen zitten echter een hoop verschillen, maar de essentie is het zelfde. De bal wordt opgepompt. Bij Materiaalman.nl kunt u een kleine ballenpomp kopen voor thuisgebruik, een ballenpomp in de vorm van een fietspomp en een elektrische ballenpomp. Binnen deze categorieën zitten nog verschillende uitvoeringen. Voor een club of winkel kan een elektrische ballenpomp uitkomst bieden, maar ook een kleine ballenpomp kan voldoende zijn. BREAK

  Ballenpomp Kopen?

  Een ballenpomp wordt gebruikt bij verschillende sporten zoals voetbal, volleybal, handbal en basketbal. Een opgepompte bal is essentieel voor een goed verloop van wedstrijden en trainingen. Bij het kopen van een ballenpomp heeft u meestal al een goed idee wat u wilt. Voor thuis kan een simpele ballenpomp uitkomst bieden, deze zijn erg voordelig geprijsd. Clubs hebben vaak een iets stevigere ballenpomp nodig omdat er meer vallen opgepompt moeten worden. Om het leven van de materiaalman makkelijker te maken bieden we ook een elektrische ballenpomp aan.

  Soorten ballenpompen

  Ballenpompen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. We kunnen echter twee belangrijke hoofdcategorieën ballenpompen onderscheiden: de handmatige ballenpomp en de elektrische ballenpomp. In beide categorieën ballenpompen zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Niettemin is het achterliggende principe van al deze ballenpompen hetzelfde: u kunt de bal oppompen. Welke bal pomp u kiest heeft daarom vooral te maken met uw persoonlijke voorkeur en de situatie waarin u hem wilt te gebruiken. Bij Materiaalman.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten ballenpompen:

  Ballenpomp

  De gewone bal pomp kent u waarschijnlijk wel. Als u regelmatig voetbalt is de kans groot dat u er zelf nog ergens eentje in huis heeft liggen. De reguliere bal pomp is namelijk geschikt voor thuisgebruik. Hij is klein en hierdoor gemakkelijk te hanteren. De meeste voetbalclubs hebben ook één of meer van deze ballenpompen liggen. Ideaal om de bal voor, tijdens of na de training op de juiste druk te brengen.

  Ballenpomp Double-action

  De Double-action ballenpomp is eveneens een handmatige ballenpomp. De belangrijkste eigenschap van dit model bal pomp dat er tijdens het bal oppompen geen onnodige energie verloren gaat. Dit heeft alles te maken met het pompsysteem. Zowel bij het uittrekken als het indrukken wordt er lucht in de bal gepompt. Dit heeft als voordeel dat u de bal extra snel op kunt pompen. Dergelijke pompen zijn handig voor thuisgebruik maar ook heel praktisch voor bal oppompen in een clubsituatie.

  Ballenpomp fietspomp model

  Ook de ballenpomp fietspomp model is een handige optie wanneer u snel een bal op wilt pompen. Deze bal pomp doet qua uiterlijk denken aan een fietspomp. Het grote verschil is echter dat de leiding naar het ventiel afwijkt. Het fietspomp model is een snelwerkende bal pomp. Daarom maken voetbalclubs en ook winkels graag gebruik van deze bal pomp. Zij kiezen meestal voor de variant ballenpomp staand, waarmee het heel eenvoudig is om in hoog tempo grote hoeveelheden ballen op te pompen.

  Ballenpomp met drukmeter

  Bij Materiaalman.nl kunt u ook een ballenpompen met drukmeter kopen. Zo’n drukmeter is handig wanneer u alle ballen precies even hard op wilt pompen. U kunt tijdens het bal oppompen heel nauwkeurig aflezen hoeveel lucht er in de bal zit, en op het juiste moment stoppen. U kunt er ook voor kiezen om een losse drukmeter bij een andere bal pomp te bestellen. Een losse drukmeter kost €9,99 en stelt u in de gelegenheid om ook met andere ballenpompen de juiste druk af te lezen.

  Elektrische ballenpomp kopen?

  U kunt het bal oppompen ook extra gemakkelijk maken door een elektrische ballenpomp te kopen. Bij deze pomp hoeft u alleen op een knop te drukken. Vervolgens zal de pomp vanzelf de bal oppompen. Bij de pomp zit tevens een drukmeter zodat u tijdens het bal oppompen de druk in de gaten kunt houden. Een aanrader is de elektrische ballenpomp van Precision Training. Deze pomp vindt u in het assortiment van de Materiaalman.nl en is tevens zeer gunstig geprijsd. Met de elektrische ballenpomp van Precision Training kunt u grote aantallen ballen makkelijk en snel oppompen. Deze bal pomp is bij uitstek geschikt voor het bal oppompen bij voetbalclubs.

  Ballenpompen kunnen de levensduur van de bal verlengen

  Van een hoge kwaliteitsbal wilt u natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. Wist u dat een ballenpomp hierbij een belangrijke rol speelt? Door na het gebruik van de bal 25% lucht uit de bal te laten lopen kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. Hiermee geeft u de buiten -en binnenkant van de bal namelijk de gelegenheid om goed te drogen. Het is overigens wel belangrijk dat u de bal bij de juiste temperatuur laat drogen. Vriestemperaturen zijn namelijk funest. Een kamertemperatuur is meestal het beste voor de bal. Als u de bal weer wilt gebruiken kunt u de bal met behulp van de ballenpomp weer met de gewenste druk oppompen. Zorg er wel voor dat u voor het bal oppompen de naald van de bal pomp eerst in de vaseline doopt en vervolgens recht in het ventiel steekt. Zo kan het ventiel tijdens het bal oppompen niet beschadigen en gaat de bal langer mee.

  Welke ballenpomp voor welk moment?

  Het assortiment ballenpompen is heel divers. Welke bal pomp u kiest hangt vooral af van uw persoonlijke voorkeur en de situatie waarin u hem gebruikt. Voor thuisgebruik is een eenvoudige handmatige ballenpomp erg praktisch. Op de voetbalclub wilt u waarschijnlijk meer ballen tegelijk oppompen. Dan zijn snelle handmatige ballenpompen wellicht een beter idee. En als u echt grote aantallen ballen in hoog tempo op wilt pompen is een elektrische ballenpomp een uitkomst. Wilt u meer weten over onze balpompen? Neem dan gerust een kijkje in het assortiment ballenpompen van Materiaalman.nl. Voor meer informatie over onze verschillende modellen ballenpompen kunt u op de bijbehorende productpagina’s kijken.

   

  Optimaal spelplezier dankzij de juiste ballenpomp

  Als liefhebber van voetbal kunt u eigenlijk niet zonder een goede ballenpomp. Ook iedere voetbalclub hoort er toch minimaal één te hebben. Het is heel belangrijk dat de voetbal tijdens het spelen voldoende opgepompt is. Hiermee is optimaal spelplezier gegarandeerd. Voor elke tak van voetbal gelden er andere regels met betrekking tot de druk. Bij het reguliere voetbal dient de bal volgens de FIFA opgepompt te zijn met een druk tussen de 0,6 en 1,1 bar. Hoe hard men de bal precies oppompt is doorgaans afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. De meeste voetbalclubs werken met een ballendruk van ongeveer 0,8 bar. Bij sommige voetballen kan een bepaalde druk gewenst zijn. Dit staat dan meestal op de bal vermeld. Voor Beach voetbal gelden andere regels voor de juiste druk in de bal. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de ondergrond waarop gespeeld wordt. Voor Beach voetbal acht de FIFA een druk tussen de 0,4 en 0,6 bar wenselijk. Bij zaalvoetbal geldt als regel dat een druk tussen de 0,6 en 0,9 bar ideaal is. 

  Hoe hard moet u een bal oppompen?

  Voetbal: volgens de FIFA moet de bal opgepompt zijn met een druk tussen de 0,6 en 1,1 bar. Dit staat gelijk aan 600 tot 1.100 gram per vierkante centimeter. De meeste club houden een ballendruk van ongeveer 0,8 bar aan. Het kan zijn dat er voor een specifieke bal een andere druk gewenst is, in dat geval staat dat op de bal vermeld. 

  Beach voetbal: bij beach voetbal is druk van de bal lager dan bij het normale voetbal. Volgens de regelgeving van de FIFA moet de druk van een beach voetbal tussen de 0,4 en 0,6 bar zijn, ofwel, tussen de 600 en 900 gram per vierkante centimeter. 

  Futsal: bij zaalvoetbal is het volgens de FIFA-regelgeving verplicht om met een bal te spelen die een druk tussen de 0,6 en 0,9 bar heeft, dit is gelijk aan een druk van 600 tot 900 gram per vierkante centimeter.

  Bron: Quality.fifa.com

  Druk meten

  Het is mogelijk om de druk te meten als u de bal oppompt met een ballenpomp met drukmeter, echter zijn niet alle ballenpompen van een drukmeter voorzien. Daarom is het mogelijk om los een drukmeter te bestellen, deze kost €9,99 en helpt u snel de druk van de bal af te lezen.

  Mocht u vragen hebben over een fitnessmat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Voetbal training set

  Een voetbal training set is samenstelling van trainingsmaterialen waarmee coaches en trainers tal van verschillende oefeningen uit kunnen zetten. De voetbal training sets worden geleverd in een tas en hebben een standaard inhoud waardoor het ook makkelijk is om in de gaten te houden of de set volledig is. Zo kan de materiaalman zicht houden of er niks verdwijnt na het gebruiken van de voetbal training set. BREAK

  Voetbal Training Set Kopen?

  Het voordeel van een voetbal training set is dat u met één set vrijwel alle gewenste oefeningen uit kunt zetten. Doordat de sets in een draagtas wordt geleverd kunt u deze ook makkelijk uitbreiden met andere trainingsmaterialen. U kunt verschillende voetbal training sets bestellen, namelijk de:

  Mocht u vragen hebben over een voetbal training set? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

per pagina
Toont 1 - 12 van de 20 items
Toont 1 - 12 van de 20 items

Mocht u vragen hebben over trainingsmateriaal voetbal? Neem dan gerust contact op met onze klantenserviceAanbiedingen

Best verkochte producten