In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.

Productoverzicht van het merk Kbandstraining

Kbandstraining is een bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van trainingsmaterialen voor sporters van alle leeftijden en het helpt gezond denkende mensen om fit en in vorm te blijven.

Kbandstraining is een bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van trainingsmaterialen voor sporters van alle leeftijden en het helpt gezond denkende mensen om fit en in vorm te blijven. Daarnaast worden de Kbands ook ingezet door fysiotherapeuten om de kracht en de conditie te training tijdens het herstel of ter preventie van blessures.

Het Kbandstraining team is van mening dat de weerstand training leuk en effectief moet zijn. Onze unieke weerstand training met de Kbands heeft veel sporters geholpen de prestaties  te verbeteren. Zo hebben zij door sinds de start van het bedrijf een trouwe aanhang hebben opgebouwd in maar liefst 107 landen!

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 37,50

    Kbands zijn een uniek trainingsmateriaal voor weerstandstraining. De Kbands worden net boven de knieën geplaatst en met elkaar verbonden door de rubber banden die de weerstand toevoegen. Door de trainen met Kbands kunt u kracht opbouwen in uw benen, heupen en core spieren.

    € 37,50
  • € 9,99

    Kbands reserve banden, verkrijgbaar in het geel (jeugd), rood (beginner), groen (gemiddeld) en blauw (gevorderd). Dit zijn reserve (extra) banden en deze zijn alleen met de houders uit de k band set te gebruiken.

    € 9,99
Toont 1 - 2 van de 2 items

CategorieënAanbiedingen

Best verkochte producten