Fitnessbal

Fitnessbal

Iedereen heeft ze wel eens gezien, de fitnessballen. Fitnessballen worden veel gebruikt bij Yoga en Fitness, maar zijn ook voor sporters uit andere disciplines zeer effectief. Met de fitnessbal kunnen veel core stability oefeningen gedaan worden, die kunnen helpen blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. De fitnessballen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor iedere sporter een bijpassend trainingsmateriaal verkrijgbaar is. En uiteraard kunt u deze gewoon direct online bestellen bij MateriaalMan.nl, waar u alle mogelijke trainingsmaterialen direct bestelt tegen de laagste prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit.

1 - 1 van 1
1 - 1 van 1

Fitnessbal Kopen?

Met een fitnessbal kunt u vrijwel iedere spiergroep trainen, bijvoorbeeld uw buik, rug, armen en benen. Het prettige van trainen met een fitnessbal is dat u niet zo veel ruimte nodig heeft en dus makkelijk thuis kunt sporten. Fitnessballen zijn in verschillende maten leverbaar, hieronder vindt u een maattabel die u helpt de juiste maat fitnessbal te bestellen.

 

Welke maat Fitnessbal heb ik nodig?

U kunt een fitnessbal kopen in verschillende maten, de juiste maat fitnessbal is heel belangrijk voor de effectiviteit van uw oefeningen. Aan de hand van onderstaande tabel kunt u de juiste maat fitnessbal voor uw lichaamslengte uitzoeken.

  • Diameter: 55 cm Lichaamslengte: 140-165 cm
  • Diameter: 65 cm Lichaamslengte: 165-180 cm
  • Diameter: 75 cm Lichaamslengte: 180-195 cm

Wilt u samen met uw partner trainen maar kunt u hierbij niet dezelfde maat fitnessbal bestellen? Bestel er dan vooral twee. Wanneer u traint met een verkeerde maat, dan is het effect een stuk kleiner. Daarnaast is het niet prettig om de oefeningen te doen, simpelweg omdat uw lengte en de maat van de bal niet op elkaar afgestemd zijn.

 

Fitnessbal als bureaustoel

Een fitnessbal is heel veelzijdig te gebruiken, bijvoorbeeld als bureaustoel. Wanneer u in plaats van op een stoel, op een fitnessbal gaat zitten, dan zorgt u ervoor dat uw core aangespannen blijft. De aangespannen core houdt uw rug recht waardoor uw zithouding verbetert en uw core sterker wordt. 

 

Fitnessballen tegen de beste prijzen op het internet

Bij MateriaalMan.nl vindt u altijd de beste trainingsmaterialen tegen de laagste prijzen. Dat geldt uiteraard ook voor onze fitnessballen. Onze prijs-kwaliteitverhouding is zo sterk omdat we geen fysieke locatie hebben waar u voor betaalt. U kunt uitsluitend online bestellen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we alleen de beste mensen in het aanbod opgenomen hebben. Niet alleen de namen die al bekend zijn in Nederland en België, maar ook merken die groot zijn in het buitenland. Ook daarmee houden we de prijzen laag.

Tegelijkertijd staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zorgen we er altijd voor dat bestellingen die voor 22:00 uur geplaatst zijn altijd dezelfde dag verzonden worden. Op die manier heeft u de fitnessbal altijd lekker op tijd in huis zodat u direct kunt beginnen met de trainingen en oefeningen.

 

Vandaag nog uw fitnessbal online bestellen

Wilt u trainen met een fitnessbal en heeft u al verschillende oefeningen en trainingen die op uw planning staan? Bekijk dan vandaag nog ons aanbod in de webwinkel. Bestellingen boven de € 99 worden gratis verzonden, dus kijk vooral even of u nog meer nodig heeft om direct te beginnen met trainen thuis.

Mocht u vragen hebben over een fitnessbal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U bereikt ons gemakkelijk via mail en telefoon. We beantwoorden alle vragen doorgaans binnen 24 uur, zodat u direct verder kunt en persoonlijk advies kunt verwachten van ons.