In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.Trainer, Coach & Scheidsrechter

Trainers, coaches en scheidsrechters zijn verantwoordelijk voor een goed verloop van wedstrijden en trainingen. Daarvoor gebruiken zijn verschillende materialen, zoals fluiten, coachborden, coachmappen, grensrechtervlaggen en nog veel meer. Deze materialen kunt u allemaal bestellen op Materiaalman.nl!

Categorieën

 • Coachbord en Coachmap

  Een coachbord voetbal of coachmap voetbal is verkrijgbaar in een aantal formaten, van klein tot groot. Sommige voetbalclubs hebben een coachbord in de kleedkamer hangen en sommige niet, daardoor is het voor coaches vaak handig om een eigen coachbord te hebben. Een voetbal coachbord of coachmap een trainer helpen bij het uitleggen van systemen en tactieken en zijn daarom een onmisbaar hulpmiddel bij de voorbereiding van een wedstrijd.BREAK

  Coachbord en coachmap voetbal

  Verbeter uw voorbereiding door te werken met een coachbord of coachmap voetbal. Een coach kan met behulp van een coachbord of coachmap de opstelling communiceren en tactische zaken bespreken. De tactische bespreking kan over een gewenst tactisch systeem gaan, maar ook over specifieke spelsituaties uit een training of wedstrijd. Hieronder volgt eerst een uitleg over de verschillende coachborden voetbal, aan het einde volgt er een uitleg over de coachmap voetbal.

   

  Verschillen tussen de coachborden

  Coachborden verschillen op een aantal vlakken van elkaar. Zo zijn er magnetische coachborden en kunststof coachborden. De verschillen tussen de coachborden worden hieronder uitgelegd. Een ander verschil is het formaat van een coachbord. U kunt een coachbord kopen ter grootte van een A4 tot een 90x120 cm coachbord voetbal voor in de kleedkamer.

   

  Welke typen voetbal coachborden zijn er?

  Coachbord voetbal kunststof

  Een voorbeeld van een kunststof coachbord voetbal is het coachbord van Sportwrite. Een kunststof coachbord onderscheidt zich van een magnetisch coachbord doordat het aanzienlijk lichter zijn. De kunststof coachborden van Sportwrite zijn verkrijgbaar vanaf 550 gram en zijn voorzien van een handvat. Daar neemt u een kunststof coachbord makkelijk naar een wedstijd of training. De tactische uitleg of opstelling op deze coachborden gebruikt u een whiteboard marker.  

  Coachbord voetbal magnetisch

  Een magnetisch coachbord voetbal is over het algemeen iets zwaarder dan een kunststof coachbord. Een voordeel van magnetische coachborden is dat u zowel met een whiteboard marker als met magneten opstellingen en tactieken kunt uitleggen. Voor voetbal zijn zowel het magnetische coachborden als het kunststof coachborden geschikt, afhankelijk van de voorkeuren van de trainer kan er een coachbord gekozen worden.

  Coachmap voetbal

  U kunt ook een coachmap voetbal kopen. Het voordeel van een coachmap voetbal is dat deze iets kleiner is waardoor u de coachmap makkelijk mee kunt nemen. De coachmap voetbal biedt zowel de mogelijkheid om met magneten als met whiteboard markers te werken. Daarnaast zitten er aantekenformulieren in de coachmap voetbal waarmee u ook tactische zaken uit kunt leggen en meegeven aan spelers. De coachmap voetbal is onmisbaar voor iedere voetbalcoach of -trainer. Dankzij de coachmap voetbal kunt u speler makkelijk en snel instrueren tijdens een wedstrijd of training. Daarnaast straalt u als coach of trainer ook een stukje extra professionaliteit uit door met een coachmap voetbal op het veld te staan.

  Coachbord voetbal verrijdbaar

  Het coachbord voetbal verrijdbaar is ideaal voor clubs en verenigingen omdat het makkelijk te verplaatsen is. Een kleedkamer is meestal vierkant of rechthoekig, waardoor het moeilijk kan zijn om voor iedereen het coachbord zichtbaar te maken. Dankzij het verrijdbare coachbord voetbal kan de training of coach het coachbord makkelijk bijdraaien. Daarnaast kan het coachbord verplaatst worden als deze in een andere ruimte nodig is. 

  Voordelen van ieder voetbal coachbord

  Kunststof coachbord voetbal

  • Heel licht en daarom makkelijk mee te nemen
  • Werkt alleen met stiften
  • In twee maten verkrijgbaar

  Magnetisch coachbord voetbal

  • Aanwijzingen geven met magneten en stiften
  • In veel maten verkrijgbaar
  • Voordelig geprijsd

  Coachmap

  • Klein, daardoor makkelijk mee te nemen naar trainingen en wedstrijden
  • Biedt ruimte voor aantekeningen op papier
  • Lage prijs

  Handig om bij te bestellen

  Bestelt u een coachbord of coachmap, bestel dan voor de zekerheid een coachbord stift of reinigingsspray extra. Zo houdt u het coachbord schoon en kunt u altijd de gewenste aanwijzingen geven.

  Coachbord of tactiekbord?

  Coachbord en tactiekbord zijn synoniemen. In Nederland is de benaming coachbord het meest gebruikt, daarom noemen we dit trainingsmateriaal bij Materiaalman.nl een coachbord.

  Coach accessoires

  Naast coachborden kunt u bij Materiaalman verschillende andere materialen kopen waarmee u trainingen en wedstrijden kunt verbeteren.

  Timer: met een timer kunt u de tijd van de training bijhouden, maar ook loop- en krachtoefeningen timen aan de hand van de stopwatch functie. Timers zijn leverbaar vanaf €7,50.

  Fluiten: iedere trainer of coach heeft een fluitje nodig. In het assortiment van Materiaalman kunt u verschillende fluiten vinden, van kunststof trainingsfluiten tot Fox 40 scheidsrechtersfluiten.  U kunt al een fluit kopen vanaf €4,99.

  Notitieboeken voetbal: naast een coachbord of coachmap kan een notitieboek ook helpen spelers te verbeteren. Door het noteren van bepaalde situaties gedurende een wedstrijd of training kunt u doelgericht spelers instrueren. Een op- of aanmerking kan vervolgens duidelijk worden uitgelegd met een voetbal coachbord. 

  Mocht u vragen hebben over een coachbord voetbal of voetbal coachmap? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Scheidsrechter Accessoires

  Scheidsrechter accessoires omvat alle trainingsmaterialen die scheidsrechters nodig hebben om een wedstrijd in goede banen te leiden. Hierbij kunt u denken aan wisselborden, grensrechtersvlaggen en kaarten. De scheidsrechter fluitjes kunt u onder de categorie fluiten vinden. Scheidsrechters zijn onmisbaar in vrijwel iedere sport, ze vervullen een belangrijke rol op het veld in het behouden van orde en het maken van objectieve beslissingen. BREAK

  Scheidsrechter Accessoires Kopen?

  Iedere scheidsrechter heeft scheidsrechter accessoires nodig om wedstrijden in goede banen te leiden. Een aantal voorbeelden zijn scheidsrechter fluitjes, scheidsrechter kaarten en scheidsrechter kleding. Daarnaast zijn er ook nog accessoires die het leven van een scheidsrechter makkelijker maken, zoals notitieboeken, opbergtassen en stopwatches. Bekijk hier het assortiment scheidsrechter accessoires en bestel de accessoires die u zoekt.

  Doel Scheidsrechter Accessoires

  Scheidsrechter accessoires zorgen ervoor dat de beslissingen van de scheidsrechter duidelijk gemaakt kunnen worden aan de spelers. Een scheidsrechters fluitje helpt de aandacht van de spelers te trekken en een set grensrechtervlaggen helpt de grensrechter te communiceren met de scheidsrechter. Deze kan vervolgens de beslissing communiceren met de veldspelers. 

  Daarnaast zijn er ook scheidsrechter accessoires die het leven van de scheidsrechter makkelijker maken, zoals notitieboeken en opbergtassen. De notitieboeken maken het makkelijk om de stand bij te houden of aantekeningen te maken van spelers die een kaart hebben gehad. 

   

  Scheidsrechter Fluitjes

  Scheidsrechter fluitjes vallen onder de categorie scheidsrechter accessoires. In het assortiment van Materiaalman.nl kunt u verschillende scheidsrechter fluiten vinden, waaronder de Fox 40 en Tornado 2000. Dit zijn de meest gebruikte scheidsrechter fluiten door scheidsrechters over de hele wereld. De Tornado 2000 kenmerkt zich door de felheid en de Fox 40 door de duidelijke toon.

   

  Scheidsrechter Kits

  Scheidsrechter kits bevatten een kaartenset en een notitieblokje. De scheidsrecher kit is na de scheidsrechter fluit de meest onmisbare scheidsrechter accessoire. 

   

  Grensrechtervlaggen

  Bij Materiaalman.nl kunt u ook terecht voor grensrechtervlaggen. De grensrechtervlaggen set bestaat uit twee vlaggen met foam handgrepen voor extra comfort. De grensrechtervlaggen zijn één van de populairste scheidsrechter accessoires, mede omdat de prijs zo goed is. 

   

  Alles voor de scheidsrechter

  Kortom, bij Materiaalman.nl kunt u terecht voor alle benodigde scheidsrechter accessoires!

  Mocht u vragen hebben over de scheidsrechter accessoires? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Wisselbord

  Een wisselbord, u ziet er één bij iedere voetbalwedstrijd op professioneel niveau. De 4e official laat met het wisselbord zien welke speler er naar de kant moet komen en welke speler het veld betreedt. Ook wordt de minimale extra speeltijd aangegeven met het wisselbord. BREAK

  Wisselbord voetbal kopen?

  In het assortiment van Materiaalman vindt u handmatige wisselborden. Een wisselbord voetbal kunt u gebruiken om aan te geven welke speler het veld moet verlaten en welke speler het veld in komt. De rode cijfers geven het nummer aan van de speler die het veld verlaat en de groene cijfers geven het nummer aan van de speler die het veld inkomt. Met een wisselbord voetbal kunt u ook aangegeven hoeveel de extra speeltijd bedraagt.

   

  Het gebruik van een wisselbord voetbal

  Een handmatig wisselbord voetbal kunt u van nummer veranderen door kunststof plaatjes om te keren en een nummer zichtbaar te maken. Hiermee kunt u makkelijk een nummer van 0 tot 99 aangeven op het wisselbord.  Het voordeel van een handmatig wisselbord is dat deze veel voordeliger zijn dan een elektrisch wisselbord.

   

  Een wisselbord bij de amateurs en professionals

  Op professioneel niveau wordt vaak een elektrisch wisselbord gebruikt, deze wisselborden zijn redelijk duur voor een amateurvereniging. Daarom kunt u handmatige wisselborden kopen, deze borden zijn aanzienlijk voordeliger. Zo straalt uw vereniging meer professionaliteit aan zonder dat daar veel geld voor nodig is.  

  U kunt bij Materiaalman een wisselbord voetbal aanschaffen die tegelijkertijd het nummer van de uitgaande en inkomende speler weergeeft, dit is het wisselbord pro. Een goedkopere variant is het wisselbord, dit is een kleiner wisselbord voetbal. De voorkant geeft het nummer aan van de speler die het veld verlaat en de achterkant geeft het nummer van de speler die het veld inkomt.  

   

  Overig scheidsrechter materiaal

  Naast de wisselborden voor voetbal kunt u bij Materiaalman ook ander scheidsrechter materiaal kopen. Zo bieden we de goedkoopste grensrechtervlaggen aan, voor maar €9,99 per set van twee vlaggen. Ook kunt u bij Materiaalman terecht voor scheidsrechter shirts, scheidsrechtersfluiten en kaartensets.

  Mocht u vragen hebben over een wisselbord? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

Toont 1 - 1 van 1 items
Toont 1 - 1 van 1 items


Aanbiedingen

Best verkochte producten