De Service van Materiaalman

Voor 16:00 uur besteld morgen in huis

Heeft u uw bestelling voor 16:00 besteld? Dan heeft u deze, mits voorradig, de volgende dag in huis! Bij ieder product staat de voorraadstatus en verwachte levertijd. Hieronder ziet u een overzicht van verwachte levertijden:

Voor de pakketverzending werken we samen met PostNL, DHL en DPD. Zo kunnen we zeker stellen dat u tijden een e-mail ontvangt met het verwachte bezorgtijdstip.

Heeft u vragen over uw bestelling of levertijd, bekijk dan de pagina levering en retouren of neem contact met ons op.

Persoonlijke service en Altijd bereikbaar

Heeft u vragen over de status van uw bestelling, trainingsmaterialen op de website of iets anders, dan kunt u makkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

E-mail: info@materiaalman.nl
We streven er naar uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden, in 99% van de gevallen is dit binnen 1 werkdag.

Telefoon: +31 (0)182-202058
U kunt ons bereiken op het bovenstaande telefoonnummer. Wordt er niet opgenomen? Spreek dan de voicemail in met uw naar en telefoonnummer en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ons te allen tijde proberen te bereiken via de telefoon of Whatsapp, echter kunnen we niet garanderen dat er wordt opgenomen. Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen streven we ernaar gemiste oproepen tussen 08:00 en 20:00 binnen drie uur terug te bellen. Oproepen tussen 20:01 en 8:59 worden in de ochtend terug gebeld. 

14 dagen retourrecht

We gaan er natuurlijk vanuit dat de bestelde trainingsmaterialen aan uw verwachtingen voldoen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u de trainingsmaterialen gedurende de 14 dagen na uw bestelling retourneren.

Klik hier voor meer informatie over de Verzending en Retouren.

Lage verzendkosten

De verzendkosten zijn €5,00 voor bestellingen onder de €99,- binnen Nederland (België €6,95). Wanneer uw bestelbedrag boven de €99,- uit komt verzenden wij zelfs helemaal gratis! Een uitzondering hierop zijn producten die met transport worden verstuurd. Denk hierbij onder andere aan voetbaldoelen en dug-outs. 

Lage prijzen

We proberen de prijzen van onze trainingsmaterialen zo laag mogelijk te houden door verschillende besparingen. Ons assortiment wordt alleen via deze webshop aangeboden en we hebben dus geen fysieke winkel.