Frisbee

Frisbee

Frisbee is een sterk opkomende sport in Nederland. De frisbees in het assortiment van Materiaalman zijn van het merk Aerobie. De Aerobie Flying Pro Ring is een enorm goede frisbee waarmee makkelijk kan worden over gegooid ook over grote afstanden. Deze frisbee heeft zelfs het wereldrecord in handen van de verste worp! Frisbees van dit hoogwaardige merk zijn een groot succes om mee te nemen naar een meer of naar het stand en daar lekker over te gooien met vrienden en/of vriendinnen. Bestelt u uw frisbee in onze webshop voor 22:00, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. 

1 - 3 van 3
1 - 3 van 3

De voordelen van onze fribees

Onze frisbees zijn afkomstig van een bijzonder bekende en populaire fabrikant. Deze fabrikant heeft ervoor gekozen om bijvoorbeeld de Aerobie Squidgie Disc te vervaardigen uit een compleet ander materiaal en daar zien we direct een aantal grote voordelen. Zo is de frisbee bijzonder flexibel. U kunt deze letterlijk meenemen in uw broekzak. Of tussen een stapel boeken. Of opgevouwen in een handdoek. Het maakt niet uit hoe u de frisbee vervoert, want deze komt altijd in de originele vorm terug.

Daarnaast zorgt het materiaal voor een betere grip. Dat betekent dat het makkelijker voor kinderen is om een goede worp te doen met onze frisbees. Dat is overigens ook de reden waarom deze frisbees veel gebruikt wordt door mensen die bepaalde sporten (zoals frisbee golf) beoefenen omdat gericht werpen met één van deze frisbees aanzienlijk makkelijker wordt.

 

Voor elk familie-uitje

Onze frisbees zijn niet alleen bijzonder geschikt om bepaalde sporten mee te beoefenen. Het zijn vooral producten die gebruikt kan worden tijdens familie-uitjes, weekenden weg met vrienden en alle andere momenten waarop u met een aantal mensen een leuk spel wilt kunnen spelen. Een frisbee is niet alleen gemakkelijk mee te nemen, het is ook gemaakt van bijzonder sterk materiaal waardoor deze lang meegaat. En aangezien de meeste frisbees ook nog eens drijven op het water, is dit een ideale optie om mee te nemen naar het strand met heel het gezin.

 

Sport en spel; uiteraard bij MateriaalMan.nl

Bij MateriaalMan.nl vindt u niet alleen alle materialen om aan de slag te gaan met sporten en trainingen. Ook op het gebied van sport en spel vindt u uiteenlopende mogelijkheden bij ons. Altijd tegen aantrekkelijke prijzen uiteraard, aangezien we het graag binnen uw budget houden. Bij ons vindt u producten van goede kwaliteit, omdat wij de prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel hebben staan. Dat betekent niet alleen de beste prijzen, het betekent ook dat we graag de volledige aandacht op de kwaliteit leggen zodat u altijd materiaal kunt vinden dat jarenlang meegaat.

Onze prijzen zijn lager dan bij de concurrentie omdat we geen winkelpand hebben waarvan de kosten doorberekend moeten worden in de prijzen van onze producten. Daarnaast kijken we graag naar de merken die in het buitenland al bijzonder populair zijn, maar die in Nederland en België nog iets minder bekend zijn. Zo kunnen we de beste kwaliteit aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Vandaag nog uw frisbee bestellen

Bent u op zoek naar een geweldige frisbee die u met heel het gezin, inclusief kleinere kinderen, kunt gebruiken? Of zoekt u een frisbee die in te zetten is tijdens sport en spel? Kijk dan eens naar de Aerobie Squidgie Disc. Een betaalbare frisbee met tal van voordelen. Wanneer u vandaag voor 22:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.

Heeft u vragen over één van onze frisbees of andere producten in onze webwinkel? Neem dan contact op. U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken voor vragen. Uw vragen beantwoorden wij doorgaans binnen 24 uur.