In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.Veldmateriaal

Naast voetballen is er ook veldmateriaal nodig om trainingen en wedstrijden soepel te laten verlopen, denk aan cornervlaggen en cornerpalen. Deze materialen zijn bij Materiaalman in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Kies de vlaggen die bij uw club passen. 

Categorieën

 • Cornervlaggen

  Cornervlaggen zijn vereist voor ieder officieel voetbalveld. Voetbal cornervlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er vrouwbare cornervlaggen, maar ook vast cornervlaggen in verschillende diktes. Kies de cornerval die u zoekt in het assortiment van Materiaalman. Een cornervlag bestaat uit een paal met een vlag, beide zijn apart te bestellen. Zie hieronder alle mogelijkheden en maak uw gewenste combinatie.

 • Voetbaldoel

  Zonder voetbaldoel is het onmogelijk om een voetbalwedstrijd te spelen. Voetbaldoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast is er verschil tussen de ontwerpen van de verschillende voetbaldoelen. U kunt alle voetbaldoelen bij Materiaalman.nl, van voetbaldoelen met de officiële wedstrijdafmetingen tot kleine trainingsdoelen.BREAK

  Voetbaldoel Kopen?

  Voetbaldoelen zijn er in tal van verschillende soorten en maten te bestellen, van wedstrijddoelen tot kleine doeltjes voor in de tuin. Zo bieden we voor iedere club de voetbaldoelen die zij zoeken en voor iedere speler een doeltje naar zijn of haar wensen. Of u een doel zoekt van 733 cm lang of een doeltje van 80 cm lang, u kunt ze allemaal bestellen op Materiaalman.nl.

   

  Aluminium Voetbaldoel

  Een aluminium voetbaldoel heeft als voordeel dat deze relatief licht is en daardoor verplaatst kan worden. Dat maakt dat een aluminium voetbaldoel ideaal is voor trainingen of wedstrijden voor de jeugd. Een partijvorm is makkelijk uit te zetten en de veldgrootte is snel aan te passen. Er zijn ook aluminium voetbaldoelen die voldoen aan de afmetingen voor een officieel wedstrijddoel.

   

  Stalen Voetbaldoel

  Een stalen voetbaldoel is vaak wat zwaarder en blijft daardoor goed op de plek staan. Stalen voetbaldoelen worden veelal gebruikt voor trapveldjes of een mini veldje op een voetbalclub.

   

  Kunststof Voetbaldoel

  Kunststof voetbaldoelen zijn de kleinste lichtste voetbaldoelen. Deze zijn vooral geschikt voor thuisgebruik of voor junioren op een voetbalclub. De kunststof voetbaldoelen zijn makkelijk in elkaar te zetten en af te breken, waardoor ze ook klein op te bergen zijn. Dat maakt deze voetbaldoelen ideaal om een veldje in de tuin of op een pleintje te maken.

   

  Afmetingen en regelgeving voetbaldoelen

  De KNVB heeft voor iedere wedstrijdvorm verplichte afmetingen van het voetbaldoel gedefinieerd. Onderstaande maten betreffen het binnenwerk van het voetbaldoel. Let op, dit is niet het volledige regelement! Daarvoor verwijzen we u door naar de website van de KNVB.

  11 tegen 11

  • De vereiste afmetingen zijn: 7,32 x 2,44 x 1,50 meter
  • Paal en lat moeten dezelfde breedte hebben en die mag liggen tussen de 10 en 12 cm
  • Paal en lat moeten wit zijn
  • Het voetbaldoel moet in de grond verankerd zijn

   

  9 tegen 9

  • De vereiste afmetingen zijn: 6,00 x 2,00 x 1,50 meter, indien niet aanwezig voldoet 5,00 x 2,00 x 1,50 meter.
  • Paal en lat moeten dezelfde breedte hebben en die mag liggen tussen de 6 en 12 cm
  • Paal en lat moet wit of aluminiumkleur hebben
  • Verplaatsbare doelen moeten ten minste op 3 punten verankerd zijn

  7 tegen 7

  • De vereiste afmetingen zijn: 5,00 x 2,00 x 1,50 meter
  • Paal en lat moeten dezelfde breedte hebben en die mag liggen tussen de 6 en 12 cm
  • Paal en lat moet wit of aluminiumkleur hebben
  • Verplaatsbare doelen moeten ten minste op 3 punten verankerd zijn

   

  4 tegen 4

  • De vereiste afmetingen zijn: 3,00 x 1,00 meter
  • Paal en lat moeten dezelfde breedte hebben en die mag liggen tussen de 6 en 8 cm
  • Paal en lat moet wit of aluminiumkleur hebben
  • Verankering is niet nodig indien er voldoende steunvlak is

  Vragen?

  Mocht u vragen hebben over een voetbaldoel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Mini Voetbaldoel

  Mini voetbaldoelen zijn ideaal voor in de tuin of op een veldje zodat u overal kunt voetballen. Een mini voetbaldoel is ook geschikt om in de training gebruiken, bijvoorbeeld bij een omschakel oefening. Er zijn verschillende mini voetbaldoelen te bestellen, waaronder pop-up goals, mini voetbaldoelen van metaal en opklapbare mini doelen. Bekijk het assortiment hier en bestel het mini voetbaldoel die het beste bij uw wensen past. BREAK

  Mini Voetbaldoel Kopen?

  Het mini voetbaldoel is perfect om in trainingen met junioren of op mini veldjes te trainen. Omdat de voetbaldoeltjes zo klein zijn moeten de spelers goed richten om te scoren, daardoor wordt zowel het schot als de passing getraind. De mini voetbaldoeltjes zijn in verschillende afmetingen te bestellen, bekijk voor meer informatie de productpagina’s van de verschillende mini voetbaldoeltjes.

  Mini Voetbaldoel voor op Training

  Bent u voor een club op zoek naar een mini voetbaldoel? Dan is het van belang dat de doeltjes stevig zijn en lang mee gaan. Een metalen mini voetbaldoel is dan zeer geschikt. Deze mini voetbaldoeltjes worden geleverd met net en de metalen zijn behandeld waardoor deze zo goed als niet roesten. Om de levensduur te optimaliseren adviseren we dat u de mini doeltjes binnen opslaat. 

  Mini Voetbaldoel voor Thuis

  Hoe leuk is het als uw kinderen in de tuin of op een veldje kunnen voetballen? Tegenwoordig spelen kinderen steeds minder buiten, daarom kan juist een mini voetbaldoel ervoor zorgen dat ze dit wel gaan doen. U kunt verschillende mini voetbaldoelen kopen, bijvoorbeeld van metaal of van kunststof. Er zijn ook kleine pop up doeltjes of vouwbare doeltjes. Deze zijn klein op te bergen en kunnen overal neergezet worden. Zo kan er overal gevoetbald worden!

  Vragen?

  Mocht u vragen hebben over een mini voetbaldoel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Voetbaldoel Toebehoren

  Een voetbaldoel bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een net, net clips en grondhaken. Deze materialen kunnen kapotgaan of kwijtraken, daarom kunt u deze onderdelen ook los kopen. Bekijk hier de verschillende voetbaldoel toebehoren en bestel het onderdeel wat u nodig heeft.

Toont 1 - 1 van 1 items
Toont 1 - 1 van 1 items


Aanbiedingen

Best verkochte producten