Sport en Spel

Sport en spel trainingsmaterialen zijn zowel functioneel als leuk om te gebruiken. Het kan een leuke twist geven aan een training. De materialen kunnen ook worden gebruikt op een mooie stranddag. In deze categorie vindt u Nerf werpballen en frisbees. De Nerf werpbal wordt tegenwoordig gebruikt in het atletiek om de pupillen beter voor te bereiden op het speerwerpen. Frisbee is daarnaast een zeer opkomende sport in Nederland en de frisbee van Aerobie heeft het record in handen van de verste worp ter wereld!

Categorieën

 • Nerf Werpbal

  De Nerf werpbal is een werpbal die een leuk fluitend geluid maakt wanneer deze gegooid wordt. Deze Nerf werpbal is de vervanger van het balwerpen in de Nederlandse atletiek. De pupillen gooien nu de eerste jaren met deze werpbal om zich voor te bereiden op het speerwerpen. Daarnaast is het ook erg leuk om met deze Nerf werpbal op een mooie zomerse dag over te gooien met vrienden en/of vriendinnen!

 • Frisbee

  Frisbee is een sterk opkomende sport in Nederland. De frisbees in het assortiment van Materiaalman zijn van het merk Aerobie. De Aerobie flying ring is een enorm goede frisbee waarmee makkelijk kan worden over gegooid ook over grote afstanden. Deze frisbee heeft zelfs het wereldrecord in handen van de verste worp! Deze frisbee is een groot succes om mee te nemen naar een meer of naar het stand en daar lekker over te gooien met vrienden en/of vriendinnen. 

 • Foambal

  Een foambal kopen? Bekijk hier de mogelijkheden binnen het assortiment van Materiaalman.nl. Een foambal is een zachte bal die onder de categorie sport en spel trainingsmateriaal valt. De foambal is ideaal om een beginnende sporter kennis te laten maken met een sport. Omdat de foamballen zacht zijn kunnen kinderen of beginnende sporters zichzelf en anderen geen pijn doen. BREAK

  Foambal kopen, welke soorten zijn er?

  Er zijn verschillende soorten foamballen. Een high-density foambal is iets zwaarder en wordt bijvoorbeeld minder beïnvloed door de wind. Een low-density foambal is lichter en is makkelijker te gebruiken door jonge kinderen. Daarnaast kunt u een foambal in verschillende maten bestellen. De maten staan duidelijk beschreven op de productpagina. 

  Toepassingen van een foambal

  Een foambal is ideaal voor beginners en kinderen, omdat zij nog niet weten wat de juiste technieken zijn om een spel of sport te beoefenen. Een voorbeeld is dat zij de bal verkeerd wegtrappen of gooien. Wanneer u dan een normale bal gebruikt kan dat blessures veroorzaken, een foambal zorgt ervoor dat deze fouten geen directe fysieke gevolgen heeft. De spieren van de beginners en kinderen kunnen wennen aan de beweging om zo naar een juiste spelwijze toe te werken.

  Mocht u vragen hebben over een foambal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Dartborden

  Darten is de laatste jaren enorm populair geworden. Het succes van de Nederlandse darters heeft hier zeker toe bijgedragen. Wilt u ook gezellig darten?

  Bekijk dan snel ons assortiment dartborden! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items


Aanbiedingen

Best verkochte producten