Sport en Spel

Sport en spel trainingsmaterialen zijn zowel functioneel als leuk om te gebruiken. Het kan een leuke twist geven aan een training. De materialen kunnen ook worden gebruikt op een mooie stranddag. In deze categorie vindt u Nerf werpballen en frisbees. De Nerf werpbal wordt tegenwoordig gebruikt in het atletiek om de pupillen beter voor te bereiden op het speerwerpen. Frisbee is daarnaast een zeer opkomende sport in Nederland en de frisbee van Aerobie heeft het record in handen van de verste worp ter wereld!

Categorieën

 • Nerf Werpbal

  De Nerf werpbal is een werpbal die een leuk fluitend geluid maakt wanneer deze gegooid wordt. Deze Nerf werpbal is de vervanger van het balwerpen in de Nederlandse atletiek. De pupillen gooien nu de eerste jaren met deze werpbal om zich voor te bereiden op het speerwerpen. Daarnaast is het ook erg leuk om met deze Nerf werpbal op een mooie zomerse dag over te gooien met vrienden en/of vriendinnen!

 • Frisbee

  Frisbee is een sterk opkomende sport in Nederland. De frisbees in het assortiment van Materiaalman zijn van het merk Aerobie. De Aerobie Flying Pro Ring is een enorm goede frisbee waarmee makkelijk kan worden over gegooid ook over grote afstanden. Deze frisbee heeft zelfs het wereldrecord in handen van de verste worp! Frisbees van dit hoogwaardige merk zijn een groot succes om mee te nemen naar een meer of naar het stand en daar lekker over te gooien met vrienden en/of vriendinnen. Bestelt u uw frisbee in onze webshop voor 22:00, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. BREAK

  De voordelen van onze fribees

  Onze frisbees zijn afkomstig van een bijzonder bekende en populaire fabrikant. Deze fabrikant heeft ervoor gekozen om bijvoorbeeld de Aerobie Squidgie Disc te vervaardigen uit een compleet ander materiaal en daar zien we direct een aantal grote voordelen. Zo is de frisbee bijzonder flexibel. U kunt deze letterlijk meenemen in uw broekzak. Of tussen een stapel boeken. Of opgevouwen in een handdoek. Het maakt niet uit hoe u de frisbee vervoert, want deze komt altijd in de originele vorm terug.

  Daarnaast zorgt het materiaal voor een betere grip. Dat betekent dat het makkelijker voor kinderen is om een goede worp te doen met onze frisbees. Dat is overigens ook de reden waarom deze frisbees veel gebruikt wordt door mensen die bepaalde sporten (zoals frisbee golf) beoefenen omdat gericht werpen met één van deze frisbees aanzienlijk makkelijker wordt.

   

  Voor elk familie-uitje

  Onze frisbees zijn niet alleen bijzonder geschikt om bepaalde sporten mee te beoefenen. Het zijn vooral producten die gebruikt kan worden tijdens familie-uitjes, weekenden weg met vrienden en alle andere momenten waarop u met een aantal mensen een leuk spel wilt kunnen spelen. Een frisbee is niet alleen gemakkelijk mee te nemen, het is ook gemaakt van bijzonder sterk materiaal waardoor deze lang meegaat. En aangezien de meeste frisbees ook nog eens drijven op het water, is dit een ideale optie om mee te nemen naar het strand met heel het gezin.

   

  Sport en spel; uiteraard bij MateriaalMan.nl

  Bij MateriaalMan.nl vindt u niet alleen alle materialen om aan de slag te gaan met sporten en trainingen. Ook op het gebied van sport en spel vindt u uiteenlopende mogelijkheden bij ons. Altijd tegen aantrekkelijke prijzen uiteraard, aangezien we het graag binnen uw budget houden. Bij ons vindt u producten van goede kwaliteit, omdat wij de prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel hebben staan. Dat betekent niet alleen de beste prijzen, het betekent ook dat we graag de volledige aandacht op de kwaliteit leggen zodat u altijd materiaal kunt vinden dat jarenlang meegaat.

  Onze prijzen zijn lager dan bij de concurrentie omdat we geen winkelpand hebben waarvan de kosten doorberekend moeten worden in de prijzen van onze producten. Daarnaast kijken we graag naar de merken die in het buitenland al bijzonder populair zijn, maar die in Nederland en België nog iets minder bekend zijn. Zo kunnen we de beste kwaliteit aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.

   

  Vandaag nog uw frisbee bestellen

  Bent u op zoek naar een geweldige frisbee die u met heel het gezin, inclusief kleinere kinderen, kunt gebruiken? Of zoekt u een frisbee die in te zetten is tijdens sport en spel? Kijk dan eens naar de Aerobie Squidgie Disc. Een betaalbare frisbee met tal van voordelen. Wanneer u vandaag voor 22:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt.

  Heeft u vragen over één van onze frisbees of andere producten in onze webwinkel? Neem dan contact op. U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken voor vragen. Uw vragen beantwoorden wij doorgaans binnen 24 uur. 

 • Foambal

  Een foambal kopen? Bekijk hier de mogelijkheden binnen het assortiment van Materiaalman.nl. Een foambal is een zachte bal die onder de categorie sport en spel trainingsmateriaal valt. De foambal is ideaal om een beginnende sporter kennis te laten maken met een sport. Omdat de foamballen zacht zijn kunnen kinderen of beginnende sporters zichzelf en anderen geen pijn doen. BREAK

  Foambal kopen, welke soorten zijn er?

  Er zijn verschillende soorten foamballen. Een high-density foambal is iets zwaarder en wordt bijvoorbeeld minder beïnvloed door de wind. Een low-density foambal is lichter en is makkelijker te gebruiken door jonge kinderen. Daarnaast kunt u een foambal in verschillende maten bestellen. De maten staan duidelijk beschreven op de productpagina. 

  Toepassingen van een foambal

  Een foambal is ideaal voor beginners en kinderen, omdat zij nog niet weten wat de juiste technieken zijn om een spel of sport te beoefenen. Een voorbeeld is dat zij de bal verkeerd wegtrappen of gooien. Wanneer u dan een normale bal gebruikt kan dat blessures veroorzaken, een foambal zorgt ervoor dat deze fouten geen directe fysieke gevolgen heeft. De spieren van de beginners en kinderen kunnen wennen aan de beweging om zo naar een juiste spelwijze toe te werken.

  Mocht u vragen hebben over een foambal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice

 • Dartborden

  Darten is de laatste jaren enorm populair geworden. Het succes van de Nederlandse darters heeft hier zeker toe bijgedragen. Wilt u ook gezellig darten?

  Bekijk dan snel ons assortiment dartborden! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Swingballs

  Met een swingball kan je alleen of in een groepje werken aan je baltechniek. Met de swingball oefenen zorgt er voor dat je techniek snel met sprongen vooruit gaat. Met de swingball kan je jouw traptechniek, aanname en reflex/timing trainen. De swingball is ook geschikt voor keepers om te trainen.

 • Body Bubble Ball

  Met de body bubble ball kan je veilig tegen elkaar opbotsen, Wie valt er eerst? De body bubble ballen zijn voorzien van een ingebouwd veiligheidsharnas en bieden veel spelplezier voor jong en oud.

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items

Sport en spel; alle materialen op één plek

Sport en spel zijn belangrijke onderdelen voor de mensen die actief bezig zijn met hun lichaam én mensen die kleinere kinderen aan willen zetten tot bewegen. Niet alle artikelen die onder sport en spel vallen, moeten altijd ‘zo professioneel’ mogelijk ingezet worden. Door deze artikelen op een leuke manier in te zetten, kunt u kleine kinderen lekker mee laten doen. Bijvoorbeeld door een voetbal en een goaltje te bestellen die in elke tuin past. Of dumbells met een lager gewicht zodat de kinderen gewoon leuk mee kunnen doen. 

Goedkoop materiaal voor sport en spel

Veel trainingsartikelen in de categorie sport en spel zijn vaak flink geprijsd, met het argument dat kwaliteit betaald wordt. Daar doet MateriaalMan.nl niet aan mee. Wij hebben ervoor gekozen om geen dure fysieke A-locatie aan te houden, zodat we minder kosten hebben. Daardoor kunnen we lagere prijzen aanbieden aan al onze klanten, ook wanneer het gaat om sport en spel. 

Daarbij houden we de merken in de gaten die een grote naam hebben in het buitenland, zoals de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Zien we kwalitatieve merken met goede recensies, dan kopen we deze materialen in. Aangezien de naam in Nederland en België nog niet zo groot is, kunnen we deze tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Op die manier vindt u bij ons altijd alles voor sport en spel tegen de laagste prijzen, zonder dat er ingeleverd wordt op de kwaliteit.

Persoonlijke service? Vanzelfsprekend!

Dat we geen fysieke locatie hebben, betekent geenszins dat we inleveren op de persoonlijke service. We begrijpen dat het kiezen van sportartikelen voor een gezin of een club lastig kan zijn. Daarom helpen we u graag verder via mail en telefoon. U kunt ons daarnaast ook altijd bereiken via mail en telefoon. We proberen alle vragen zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden. Heeft u vragen over een specifiek product? Vermeldt u dit dan direct in de vraag, zodat we u direct van het juiste antwoord of advies kunnen voorzien.

MateriaalMan.nl levert aan alle consumenten, maar ook clubs en verenigingen kunnen direct hun bestellingen plaatsen via de website. Heeft u een grotere order of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voordat u de bestelling plaatst. We kijken graag met u mee om de beste oplossing te vinden binnen uw budget.

Sport en spel, een perfecte oplossing

Wilt u graag wat meer bewegen of op een makkelijke manier beginnen met trainen? Of wilt u juist wat actiever worden met heel het gezin? Dan zijn de artikelen in de categorie sport en spel een prima oplossing, ongeacht uw budget. Let vooral op wat u precies wilt doen wanneer u aan de slag gaat met sport en spel. Trainingsapparaten zijn praktisch wanneer u zelf aan de slag wilt gaan met uw conditie en spiermassa. Spelartikelen zijn echter een stuk praktischer wanneer u de kinderen ook mee wilt krijgen bij het bewegen. Kies daarom altijd de producten in de categorie die het best aansluiten op uw wensen.

Bestel vandaag & morgen in huis

Plaatst u vandaag een bestelling voor 22.00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling vandaag nog verzonden wordt. Zo heeft u niet alleen alle producten voor sport en spel tegen de beste prijs, u heeft deze ook snel in huis zodat u hier direct gebruik van kunt maken en lekker aan de slag kunt.

U vindt alles wat u nodig heeft op MateriaalMan.nl. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u dat we met u meekijken naar de opties? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon, zodat we direct met u mee kunnen kijken naar de beste mogelijkheden.Aanbiedingen

Best verkochte producten