Veilig betalen

Betaalmethodes

Ideal (Standaard)
U kunt uw bestelling via Ideal betalen. Dit gaat via uw vertrouwde online bankieren omgeving van uw eigen bank en is daarmee de snelste betaalmethode.

Creditcard
Uw bestelling kunt u met uw creditcard betalen. Het voordeel van betalen met uw creditcard is dat uw bestelling een periode is verzekerd door uw creditcard maatschappij. Dat maakt betalen met een creditcard een zeer veilige manier van online betalen.


PayPal
Uw betaling kan ook door middel van PayPal voldaan worden. U via PayPal op twee manieren betalen, de eerste manier is betalen met uw PayPal account en het saldo wat daarop staat. Daarnaast kunt u ook met PayPal betalen zonder dat u daar een account heeft, de betaling kan dan alleen via uw creditcard voldaan worden.

MisterCash Belcontact
Mistercash is het betaalsysteem wat in België gangbaar is. Het systeem maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan uw Belgische bankrekening. Als u uw bestelling met Mistercash voldoet wordt uw bestelling direct verstuurd.

Afterpay - Achteraf betalen voor Consumenten en bedrijven (Alleen in Nederland)
AfterPay voert voor Materiaalman.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Materiaalman.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Vooraf factuur betalen (Clubs en Verenigingen)
Plaatst u een bestelling voor uw club of vereniging? Dan biedt deze betaaloptie een uitkomst! U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling per mail een factuur, deze kan vervolgens voldaan worden door de penningmeester van de club of vereniging. Zodra de betaling is voldaan wordt de bestelling verzonden.