Veldmarkering

Veldmarkering

Veldmarkering is essentieel voor het uitzetten en begeleiden van een training. Bij veldmarkering kunt u denken bijvoorbeeld aan trainingshoedjes, flat markers, pionnenhoekvlaggen en speedladders. Met deze artikelen is uw training een gegarandeerd een succes worden. Onderaan de pagina vindt u per veldmarkering een uitleg waar u deze op de site kunt vinden en hoe u deze kunt implementeren tijdens uw training! Bij Materiaalman.nl heeft u gegarandeerd het beste materiaal.

1 - 1 van 1
1 - 1 van 1

 

Veldmarkering Kopen?

Bent u van plan om veldmarkering te kopen? Dan bent u bij materiaalman.nl aan het juiste adres. Ons materiaal is van goede kwaliteit en helpt u en/of uw vereniging naar een verbetering van de kwaliteit van de training. Een aantal voorbeelden zijn trainingshoedjes, flat markers, pionnen, hoekvlaggen en speedladders. Allemaal artikelen die niet kunnen ontbreken op de sportvelden. Binnen deze categorieën is er veel variatie mogelijk qua vorm, kleur en bruikbaarheid. Een trainer heeft dus veel mogelijkheden om geschikt materiaal te vinden naar zijn of haar wens. Indien u na bestelling toch twijfelt of u de juiste keuze heeft gemaakt, dan kunt u altijd ruilen! 

Trainingshoedjes

In de categorie trainingshoedjes vindt u hoedjes in verschillende soorten, maten en grootte. De meest bekende zijn de standaard trainingshoedjes, dit niet weg te denken zijn op de sportvelden. De meest bekende trainingshoedjes zijn de piramidevormige trainingshoedjes van Precision Training. Daarnaast kunt u ook trainen met mini trainingshoedjes, deze zijn iets kleiner waardoor ze minder als obstakel fungeren. Tot slot bieden we ook grote trainingshoedjes aan, deze zijn heel goed zichtbaar en blijven uitstekend staan. Sommige trainingshoedjes kunnen fungeren als houder voor een stok. Hiermee kunt u de hoedjes naast veldmarkering als oefening voor een looptraining gebruiken. Een interessant feit is dat trainingshoedjes de populairste veldmarkering is.

Flat Markers

Wilt u dat de markering een minder prominente rol speelt tijdens uw training, dan kunt u als beste kiezen voor de Flat Markers. Dit materiaal is heeft geen hoogte en vormt daardoor nooit een obstakel tijdens uw training. Ondanks dat het materiaal geen hoogte kent is de Flat Marker een zeer opvallend object. De felle en tevens opvallende kleuren zorgen voor een duidelijke markering tijdens uw training. De Flat Markers zijn gemaakt van rubber en hebben een oneffen onderzijde. De materiaalkeuze en vorm zorgen ervoor dat de Flat Marker ten alle tijden op zijn plek blijft liggen, ongeacht of er een speler overheen loopt. Bent u benieuwd naar de verschillende soorten en maten Flat Markers klik dan hier.

Pionnen

Pionnen en trainingshoedjes worden vaak door elkaar gehaald. Het verschil tussen beide is dat pionnen een veel grotere spitse hoogte hebben, terwijl trainingshoedjes rond en laag zijn. Het voordeel van pionnen ten opzichte van de trainingshoedjes is dat pionnen beter zichtbaar zijn. Daarnaast kan kunnen de pionnen beter als goaltje fungeren tijdens een hockey- en/of voetbaltraining. Sportpionnen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met name verschillende hoogtes. Belangrijk is om de keuze van het soort af te laten hangen van uw wensen. Indien u hier klikt wordt u direct doorverwezen naar de verschillende keuzes die materiaalman.nl u te bieden heeft.

 

Hoekvlaggen

Er is maar weinig veldmarkering wat officieel is op elk speelveld, namelijk hoekvlaggen. Materiaalman.nl biedt u mogelijkheden die passen bij de wensen van u en/of uw vereniging. Het assortiment hoekvlaggen bestaat uit de een complete set hoekvlaggen, losse palen en losse vlaggen. Binnen deze categorieën is er een diversiteit aan keus die kunnen bijdragen aan uw wens. Het is mogelijk om palen te kopen die inklapbaar zijn, flexibel of palen die enkel recht kunnen staan. Qua vlag heeft u de keuze tussen verschillende patronen en kleuren.

Speedladder

De speedladder wint aan populariteit op de Nederlandse velden. Steeds meer verenigingen implementeren dit sportartikel tijdens de training. Speedladders zijn bij materiaalman.nl verkrijgbaar in verschillende kleuren en stapgrootte. Belangrijk om te weten is de leeftijd en lengte van uw spelers. Kleinere kinderen en jongeren hebben kortere benen waardoor een kleinere stapgrootte vereist is, anderzijds hebben volwassene grotere stappen nodig. Indien u traint met beide leeftijdsgroepen dan kunt u het beste kiezen voor de verstelbare speedladder. Traint u in een sportzaal dan kunt u beter gaan voor de anti-slip speedladder. Met deze speedladder komt het materiaal niet van zijn plaats waardoor de training soepeler verloopt. Om de intensiteit te verhogen kan gekozen worden voor een speedladder met hoogte, waarbij de benen hoger moeten worden opgetrokken en de benen beter getraind kunnen worden.

Speed Agility Set

Bent u opzoek naar een verscheidenheid aan veldmarkering dan kan het voordelig zijn om voor een Speed Agility Set te gaan. Materiaalman.nl verkoopt twee verschillende sets die u kunt gebruiken als veldmarkering. Allereerst de Junior Speed Agility Set uitgerust met inklapbare pionnen, 2x3 horden in verschillende hoogte, 2 Speedladders en een draagtas. Ten tweede kunt u kiezen voor de Ultimate Speed Agility Set. In deze set vindt u meer artikelen die kunnen fungeren als veldmarkering.