Trainingshoedjes 50 stuks

Trainingshoedjes 50 stuks Bekijk groter

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994

EDB029


Trainingshoedjes, iedereen gebruikt ze en ze zijn overal in de sportwereld. Deze set trainingshoedjes geeft u de mogelijkheid om oefeningen, veldjes en veel meer uit te zetten.

De set bestaat uit 50 hoedjes in 5 verschillende kleuren, daarmee kun je alle kanten op. De hoedjes zijn van licht flexibel kunststof waardoor het geen kwaad kan als een sporter per ongeluk op de hoedjes staat.

Meer details

€ 18,99

Met de trainingshoedjes van Precision training zet u gemakkelijk en snel oefeningen en trainingsvormen uit. Door de felle kleuren zijn de trainingshoedjes goed zichtbaar, zelfs als het donkerder wordt. De trainingshoedjes kunnen gebruikt worden voor bijna alle sporten. Zie het filmpje onderaan deze pagina om inspiratie op te doen voor oefeningen met de trainingshoedjes.

De set bestaat uit 50 trainingshoedjes in 5 vershillende kleuren, te weten: oranjge, rood, geel, wit en blauw. Ook wordt er een houder bijgeleverd zodat u de trainingshoedjes makkelijk op kunt bergen. De diameter van een trainingshoedje is 20cm, de hoogte is 5cm.

let op: Dit zijn trainingshoedjes zonder inkepingen bovenop, hier kunnen dus geen trainingspalen op geplaatst worden.