Coachbord Voetbal Pro Sportwrite

Coachbord voetbal pro Sportwrite Bekijk groter

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


Coachbord voetbalDit coachbord voetbal pro van Sportwrite is een lichtgewicht coachbord wat door een handgreep makkelijk mee te nemen is. Het coachbord heeft twee zijden, één met een heel voetbalveld en één met ruimte voor notities en een half veld.

Meer details

€ 47,50

Dit coachbord voetbal pro van Sportwrite is een onmisbaar hulpmiddel om teams tactisch verder te brengen. Aan de ene zijde is een voetbalveld afgebeeld waarmee bijvoorbeeld de opstelling gecommuniceerd kan worden, maar het is ook mogelijk om manier van druk zetten of tactische aanpassingen uit te leggen.

Het coachbord kan gebruikt worden bij teambesprekingen of andere aangelegenheden om aantekeningen te maken, want op de achterzijde van het bord is een half veld afgebeeld, daarnaast is er ruimte voor notities of aandachtspunten. Dit is de kleine variant van het hockey coachbord, de grote variant heet coachbord voetbal classic

Dit coachbord is ideaal omdat het licht is en voorzien van een handvat, iedere trainer of coach kan dit bord makkelijk meenemen. Daarnaast is het coachbord van PVC materiaal gemaakt waardoor er met een bijgeleverde whiteboard marker direct gewerkt kan worden. Na de bespreking kunnen de aantekeningen makkelijk uitgewist worden. 

Het coachbord voetbal pro is 41,2 cm hoog, 30 cm breed en weegt 1,1 kg. 

Inhoud

  • Lichtgewicht coachbord
  • Whiteboard marker

Bijpassende trainingsmaterialen