Speedladder 4 Meter Precision Training

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994

TR594


Wil je je voetenwerk of het voetenwerk van je spelers verbeteren? Trainen met een speedladder helpt! Door verschillende oefeningen uit te voeren worden de spieren sterker en gaan ze bewegingen herkennen. Het voordeel van deze Speedladder van Precision Training is dat je de trede-afstand zelf kunt bepalen. Afwisselen is mogelijk, de treden zullen op iedere afstelling goed blijven zitten.

Meer details

€ 19,99

-€ 10,00

€ 29,99

Een speedladder of loopladder is ontworpen voor het ontwikkelen en verbeteren van behendigheid, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen. Train met deze speedladder om die vaardigheden te verbeteren!

Bij deze 4 meter lange speedladder van Precision Training is de afstand tussen de treden verstelbaar waardoor het mogelijk is om een grote variëteit aan oefeningen te doen. Je kunt afwisselen in de afstand, maar de speedladder is ook geschikt om de afstand een keer in te stellen en zo te laten.

De treden zijn van stevig kunststof, waardoor het geen kwaad kan om met noppen op de treden te staan.

Wilt u met een langere speedladder trainen? Dat kan! Aan het uiteinde van de speedladder zitten twee clips waarmee je meerdere ladders aan elkaar kunt bevestigen. Door met een langere speedladder te trainen vergroot je de intensiteit van de oefening.

Wie gebruikt deze speedladder?

Deze speedladder wordt door verschillende voetbal, hockey, bootcamp, cross fit en tal van andere verenigingen gebruikt, zowel op professioneel niveau als op amateur niveau. Wanneer je deze speedladder koopt, weet je zeker dat je een stevige speedladder ontvangt waarmee je direct kunt trainen.

Inhoud

  • Speedladder 4 meter met 9 verstelbare treden van 50 cm breed
  • Clip om meerdere speedladders aan elkaar te bevestigen
  • Stevige draagtas

Let op: de kleur van de speedladder die u ontvangt kan afwijken van de kleur van de speedladder op de productafbeelding.

Bijpassende trainingsmaterialen