In verband met Black Friday en de feestdagen zijn de levertijden langer.

Trainingspalen Precision Training

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nieuw

Set van 12 trainingspalen voor manouvreren en coördinatie, de hoogte van de palen zorgt ervoor dat je heel het lichaam gebruikt.

Meer details

€ 79,99

Meer informatie

Deze set bestaat uit 12 trainingspalen die allemaal voorzien zijn van een grondspike. Door de grondspike kunt u deze trainingspalen gemakkelijk in het gras plaatsen, ze blijven stevige staan. U kunt de trainingspalen rechtop of scheef zetten, afhankelijk van de gewenste oefening.

Door oefeningen te doen met de trainingspalen kunt u de wendbaarheid van uw spelers verbeteren. Daarnaast is het mogelijk de trainingspalen als obstakel in een oefening te plaatsen, waardoor de spelers meer moet focussen op de actie. 

De set trainingspalen is verkrijgbaar in vier kleuren: rood, fluoriserend geel, wit en gemengd. De gemengde set bestaat uit 4 rode, 4 gele en 4 witte trainingspalen.

Als u de trainingspalen op het kunstgras of harde ondergrond wilt gebruiken kunt u de trainingspalen voetsteun of trainingspalen voetsteun zwaar bestellen. Deze voetsteunen worden niet standaard meegeleverd.

Een mogelijke uitbreiding voor bij de trainingspalen zijn de vrijetrap poppen vouwbaar. Deze mesh vrijetrap poppen kunt u om de trainingspalen bevestigen zodat ze fungeren als muur of obstakel tijdens een vrije trap.

De omtrek van de trainingspalen is 10,1 cm en de diameter is 3,18 cm.

Inhoud

  • 12 Trainingspalen
  • 12 grondspikes
  • Stevige draagtas

Specificaties

MerkPrecision Training
Hoogte170 cm
Diameter3,18 cm
Omtrek10,1 cm
MateriaalStevig kunststof
KleurenGemend / rood /oranje / geel
Aantal12 trainingspalen

Bijpassende trainingsmaterialen