Trainingspalen Precision Training

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


Set van 12 trainingspalen voor manouvreren en coördinatie, de hoogte van de palen zorgt ervoor dat je heel het lichaam gebruikt.

Meer details

€ 79,99

-€ 10,00

€ 89,99

Deze set bestaat uit 12 trainingspalen die allemaal voorzien zijn van een grondspike. Door de grondspike kunt u deze trainingspalen gemakkelijk in het gras plaatsen, ze blijven stevige staan. U kunt de trainingspalen rechtop of scheef zetten, afhankelijk van de gewenste oefening.

Door oefeningen te doen met de trainingspalen kunt u de wendbaarheid van uw spelers verbeteren. Daarnaast is het mogelijk de trainingspalen als obstakel in een oefening te plaatsen, waardoor de spelers meer moet focussen op de actie. 

De set trainingspalen is verkrijgbaar in vier kleuren: rood, fluoriserend geel, wit en gemengd. De gemengde set bestaat uit 4 rode, 4 gele en 4 witte trainingspalen.

Als u de trainingspalen op het kunstgras of harde ondergrond wilt gebruiken kunt u de trainingspalen voetsteun of trainingspalen voetsteun zwaar bestellen. Deze voetsteunen worden niet standaard meegeleverd.

Een mogelijke uitbreiding voor bij de trainingspalen zijn de vrijetrap poppen vouwbaar. Deze mesh vrijetrap poppen kunt u om de trainingspalen bevestigen zodat ze fungeren als muur of obstakel tijdens een vrije trap.

De omtrek van de trainingspalen is 10,1 cm en de diameter is 3,18 cm.

Inhoud

  • 12 Trainingspalen
  • 12 grondspikes
  • Stevige draagtas

Bijpassende trainingsmaterialen