Coachbord Magna SKLZ

Stel uw vraag snel via Whatsapp!

WhatsApp +31 0682088994


Het Coachbord Magna van SKLZ is onmisbaar voor iedere voetbaltrainer. Op één zijde staat een volledig voetbalveld weergegeven en op de andere zijde twee 16-meter gebieden met daaronder ruimte voor notities.

Meer details

€ 29,99

Het Coachbord Magna SKLZ is onmisbaar voor iedere voetbal trainer of coach. Het coachbord is dubbelzijdig met op één zijde een heel voetbalveld waarop bijvoorbeeld de opstelling of het systeem weergegeven kan worden. Op de andere zijde zijn twee 16-meter gebieden om specifieke aanvallende of verdedigende situaties toe te lichten. Onder deze twee 16-meter gebieden is er op het coachbord ruimte voor aantekeningen of aandachtspunten voor deze situaties.

Bij het coachbord worden 24 mageneten bijgeleverd waarop namen of posities van de spelers geschreven kunnen worden, zo kan iedere bespreking zo duidelijk mogelijk worden gedaan. 

Beide zijden van het coachbord zijn van whiteboard materiaal waardoor deze (bij gebruik van een whiteboard marker) makkelijk uit te wissen zijn. De combinatie van duurzaam metaal en PVC maakt dit coachbord uiterst duurzaam en wordt er een lange levensduur gegarandeerd.

Tot slot, het coachbord is 22 cm breed en 33 cm lang waardoor deze ook makkelijk mee te nemen is naar uit wedstrijd en een externe locatie voor een bespreking of een team weekend.

Inhoud

  • Coachbord
  • Whiteboard marker
  • 24 magneten

Bijpassende trainingsmaterialen